Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Avoria Aromer

Här hittar du vårt högklassiga urval av aromer av tyska märket Avoria för självblandning. Avoria producerar e-vätskor, smaker, baser och nikotintillskott där all produktion sker i Tyskland. Dessutom används endast lokala råvaror. Alla Avoria-smaker tillverkas enligt strikta riktlinjer och erbjuder intensiva smakupplevelser. 

Alla Avoria-smaker är mycket koncentrerade och därför kan det räcka med 1-5% arom till din bas. För en god smakupplevelse bör du alltid vänta 3-4 dagar för din egenblandade e-juice att mogna. Se specifik blandningsrekommendation på respektive produktsida.

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Aromer från Avoria 

Avoria är en Tysk producent av e-vätskor som har fått en mängd internationell uppmärksamhet. De producerar basvätskor, tillsatser och aromer i många olika former och smaker. De har aromer som passar allas tycken och smak, till exempel renodlade smaker eller smakkombinationer. Man kan säga att Avoria har allt du behöver för att skapa din alldeles egna e-juice, då du behöver just basvätska, aromer och eventuellt tillsatser om du känner att du vill ha någon speciell effekt i din e-juice. Upptäck aromer med smak av jordgubb, mango, banan eller smakkombinationer som till exempel Monkey Island som har en smak av vaniljpudding tillsammans med jordnötter, Dirty Mind som har fyra smaker i en med smak av persika, citron, ananas och mango, eller Crazy Jamaica med smaker av ananas, kokosnöt, apelsin och physalis!