Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Aromer från Amerika - Capella

Om du känner till aromer för att blanda din egen E-juice så har du garanterat hört namnet Capella tidigare. Capella är ett amerikanskt företag från Carlsbad utanför San Diego och producerar aromer till olika typer av produkter däribland för att kunna smaksätta sin egna E-vätska. Varumärket Capella är känt över hela världen och hos Elekcig.se har vi idag över 60 olika aromer i vårt sortiment. Under 2005 introducerade Capella Coffee Co. sina första droppar för kaffe och te. Efter några år beslutade sig företaget att expandera sin smaklinje och 2008 lanserads Capella Flavour Drops. Företag började utveckla härliga smakämnen som används i mat och drycksprodukter utöver bara kaffe och te. Från början hade Capella endast 6 smaker och man hade som vision och målbild att tillhandahålla de finaste bordsmakarna för mat och dryck, utan fett, kalorier eller sötningsmedel. Sedan dess har mycket hänt och idag erbjuder Capella ett imponerande sortiment på olika smaker till sina kunder. En sak som Capella aldrig ändrar på är deras engagemang för ge kunderna den högsta kvaliteten vad det gäller koncentrerade smakämne på marknaden.

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Smakvariant
Smak
Andra kategorier
Sida

Totalt 22 produkter

Totalt 22 produkter
Sida

Totalt 22 produkter

Totalt 22 produkter

Köp aromer för E-vätska från Capella

Önskar du att köpa aromer från Capella tycker vi att du ska bokmärke den här sidan. Det är enkelt och snabbt att blanda aromer och basvätskor.
Oavsett om du söker efter smak av jordgubbar, lime, äpple, vanilj, gurka, banan eller någon annan smak, kan du hitta din favoritvariant i vårt stora och växande sortiment. Det är tveksamt att du söker en variant som du inte hittar i vårt sortiment. De många populära varianterna säljs till samma låga priser, så din föredragna variant är verkligen inte dyrare än de andra varianterna.

Blanda din egen E-vätska

De mest erfarna ångblandarna blandar sin egen vätska så att du kan experimentera med det om du har bråttom. Du kan hitta en användarvänlig guide genom vår blogg, vilket gör dig klokare hur man blandar e-vätska. Det är faktiskt inte så svårt alls!
Skulle du blanda din egen vätska, borde du ha köpt aromer - och varför inte sikta in dig på kvalitet? Capella aromer säljs till konkurrenskraftiga priser, så du får verkligen valuta för pengarna som kund. Om du är i tvivel om vad du ska göra när du behöver mixa e-vätska, hjälper vi dig gärna. Kontakta då vår kundtjänst för mer information angående detta.

Leverans av aromer inom några dagar

Om du beställer aromer från Capella idag garanterar vi att du kommer att få din beställning inom några dagar. Det är en del av vår tjänst att leverera snabbt och säkert. Den snabba leveransen är bara en av de kundfördelar vi ser fram emot. Elekcig.se ser fram emot att skämma bort dig med alla Capellas smaker.