Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Aromer från Decadent Vapours till att blanda E-juice med

Med Decadent Vapours är det inte bara deras smaker som är lugnande. Förutom att vara pionjärer i smakformulering och utveckling har vi alltid följt de strängaste och säkraste förfarandena och använt toppmoderna anläggningar för att göra sina e-vätskor, blandare och koncentrat i Storbritannien. Så du kan vara superlugn när du köper dina produkter att de har producerats på ett säkert sätt och med högsta kvalité. Decadent Vapours är baserat i Swansea i Wales i Storbritannien och har fokuserat på att producera och leverera högkvalitativa E-vätskor, blandare och koncentrat. Det finns mängder av fantastiska smaker i deras sortiment och vi på Elekcig har idag över 50 produkter från Decadent Vapours i vårt sortiment. Kolla in vårt sortiment nedan!

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Sida

Totalt 60 produkter

Totalt 60 produkter
Sida

Totalt 60 produkter

Totalt 60 produkter

Hitta de välkända aromerna

Många E-cigarrettrökare tycker att det är charmigt att mixa sin E-Juice själv eftersom det erbjuder alternativ som du inte har haft tidigare. Och det är extremt lätt att mixa, vilket är anledningen till varför fler har börjat med det. Det enda du behöver är en bra bas samt en arom som du sedan blandar och du har sedan din egen komponerade E-Vätska.
Aromen är en mycket avgörande del i och med att den ger den mest dominerande smaken, medan basen "bara" är en nödvändighet för att slutföra upplevelsen. Doften är därför den du ofta associerar med många olika smaker, och här är vårt urval av smaker från Decadent Vapours är inget undantag. Du hittar många av de välkända och klassiska smakerna som Tobak, Amber Blend och Menthol. Alla aromer är gjorda av testade kvalitetsprodukter så att de inte innehåller farliga tillsatser än de som godkänts i samband med rökning.

Prova krafterna med några arom

De välkända smakerna är alltid en säker hit, men en av de charmiga delen med E-vätskor är att du kan få så många olika smaker att man nästan tror att det är en lögn. Det finns så många olika dofter, vissa kan vara mer attraktiva än andra, och därför finns det definitivt något för alla.
Decadent Vapours är bland annat kända för att producera några extremt spännande dofter, som vi är mycket stolta över att ha bland vårt sortiment. Här hittar du karamell, banan, espresso, tequila, pepparmynta, kokosnöt, grönt äpple och många fler. Det handlar därför om frukter, olika dofter, som blommor eller vissa smaker som hätstammar från godis och choklad. Så, om du älskar Choco Peanut Butter, prova det här i din E-cigarett, där du kan blanda en E-juice med denna arom. Möjligheterna är därför många, och därför handlar det bara om att vara öppen för de många olika möjligheterna.

Billiga och bra

På Elekcig.se tycker vi att det är en rolig lösning med självmixning och samtidigt borde det inte vara för dyrt, så alla har råd att köpa en eller flera smaker.
Din egen självblandad E-vätska kommer att hålla länge och därför får du gott om tid att njuta av din egen personliga mix, som du gillar allra bästa!