Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Italienska Aromer till din E-juice från FlavourArt

Söker du nya aromer till din samling? Då tycker vi på Elekcig att ni bör titta in vårt sortiment av FlavourArt Aromer. FlavourArt är tillverkad i Italien och är synonymt med kvalitet och god smak. FlavourArt har snabbt blivit en av våra mest sålda linjer av koncentrerade livsmedelskvaliteter, gjorda med komplexa blandningar av naturliga extrakt, smakämnen och eteriska oljor. De bästa elektroniska cigarettmakarna kommer från de bästa smakerna, och FlavourArts sortiment håller absolut högsta kvalité! FlavourArt smakämnen innehåller inte sockerarter, proteiner, genetiskt modifierade ingredienser, animaliska produkter, konserveringsmedel, sötningsmedel eller färger. FlavourArt-aromer är gluten- och jordnötsfria, och de är bra för diabetiker, vegetarianer och veganer. FlavourArt använder endast de säkraste formlerna i sina koncentrerade smakämnen. Vi har över 80 olika FlavourArt-smaker att välja mellan, vilket gör att du säkert hittar en som tilltalar din smak! 

Sida

Totalt 71 produkter

Totalt 71 produkter
Sida

Totalt 71 produkter

Totalt 71 produkter

Brett utbud av smak

Här hos oss hittar du ett stort urval av smaker från FlavourArt. Detta ger dig stora möjligheter att göra även de mest komplexa e-vätskrecepten. Men du behöver inte köpa mer aromer än tidigare då den stora majoriteten av Flavor Arts smaker lätt kan stå ensam i en E-vätska.

Tobakssmak

När du slutar röka, kommer du tyvärr ofta sakna tobakssmaken, men med de läckra aromerna från FlavourArt har du möjlighet att ånga läckra E-vätskor som ger dig den välbekanta smak. På den här sidan hittar du flera vackra tobakssmaker, som du med fördel kan kombinera och skapa din egna unika E-Vätska.

Färsk frukt

Många ångare älskar smaken av uppfriskande frukter eftersom de ger dig en frisk luft varje dag. FlavourArt har smaker som sträcker sig från persika till jordgubb och även vattenmelon. Frukt ger dig en underbar smak i munnen och en fräsch känsla av att du kan njuta av hela dagen.

Dessert i ångform

Vem älskar inte dessert? Med de olika goda smaker från FlavourArt tillåter dig att blanda din egen läckra "ång-desserter". Exempelvis kan du blanda en vaniljarom med en jordgubbssmak. Experiment. Det är bara din egen fantasi gränser.

Självblandande är mysigt

Att blanda sin egen e-vätska är både avkopplande och mysig. Samtidigt ger det dig möjlighet att mycket noggrant justera smak- och aromstyrka till din e-vätska för att matcha dina personliga preferenser och ditt sätt att ånga på. Det är viktigt att komma ihåg att dessa FlavourArt produkter inte är färdiga E-vätskor, utan aromer. Detta innebär att du inte får hälla produkter direkt i tanken. Om du vill prova på att blanda din egen e-vätskor kan du läsa vår guide.
När du har blandat din e-vätska och fyllde flaskan, är det viktigt att du lagrar den på rätt sätt så att smaken bibehålls. En e-vätska måste förvaras svalt och mörkt för att undvika en olämplig oxiderad smak. Kylskåpet stora undantaget, eftersom det hämmar mognadsprocessen. Dessutom ska E-vätskor alltid vara utom räckhåll för barn och djur. Den rekommenderade dosen av arommedel i FlavourArt din bas till E-vätskan är vid omkring 5-10%. Till exempel kan kraftfull och stark tobakssmak vara en bra idé att börja lågt för att vänja sig till smaken.

Låt oss hjälpa dig

Har du några frågor om FlavourArts som du inte kan hitta svaret på elekcig.se? Så tveka inte att kontakta oss via kontaktsidan. Vi är alltid redo att hjälpa Svenska ångare för att hitta rätt produkt.