Chat with us, powered by LiveChat

Avoria | Black Cavendish | Tobak

15,00 kr
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Denna arom från Avoria har smak av Black Cavendish tobak! Med en rekommenderad blandning på 3-6% och en rekommenderad steeptid på cirka 3-4 dagar är denna arom för tobaksfantasten.
Läs mer
Tobak
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

Beskrivning

Denna arom från Avoria har smak av Black Cavendish tobak! Med en rekommenderad blandning på 3-6% och en rekommenderad steeptid på cirka 3-4 dagar är denna en arom för tobaksfantasten. Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml).

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild