Chat with us, powered by LiveChat

Avoria | Crazy Jamaica | Frukt

15,00 kr
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Få en känsla av Karibien med denna arom med smak av karibisk fruktblandning med ananas, kokosnöt, apelsin och physalis. Rekommenderad blandning är 2-5% och aromen finns tillgänglig i två olika storlekar, 2ml och 12ml.
Läs mer
Frukt
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

Beskrivning

Få en känsla av Karibien med denna arom med smak av karibisk fruktblandning med ananas, kokosnöt, apelsin och physalis. Rekommenderad blandning är 2-5% och aromen finns tillgänglig i två olika storlekar, 2ml och 12ml. Rekommenderad steeptid är cirka 3 dagar.

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild