Chat with us, powered by LiveChat

Avoria | Grandpa's Vanilla Secret | Sött

15,00 kr
Känn smaken av morfars hemlagade vaniljpudding med denna arom från Avoria! Med en söt smak av just vaniljpudding är denna arom utmärkt att använda individuellt men även tillsammans med andra aromsmaker. Rekommenderad blandning är 6-9% och din arom bör blandas med basvätska. Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml). Aromen har även en rekommenderad steep tid på cirka 3 dagar.
Läs mer
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Sött
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Vanilj
  • Vaniljstång
  • Grädde
  • Vaniljsås

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

image