Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Avoria | Granny's Vanilla Dream | Sött

Slut i lager
Denna arom från Avoria kommer nog ge dig flashbacks från din mormors bakelser! Med en smak av vaniljkaka är denna söta arom något du kan blanda ihop och dra fram till fikan.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Sött
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Vanilj
  • Vaniljstång
  • Tårta
  • Grädde
Art.nr: 1001379

Beskrivning

Denna arom från Avoria kommer nog ge dig flashbacks från din mormors bakelser! Med en smak av vaniljkaka är denna söta arom något du kan blanda ihop och dra fram till fikan.

Blanda ut denna arom med basvätska. Rekommenderad arommängd är 6-9%. Det är även rekommenderat att du har ca 3 dagars steeptid. Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml).

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice.

De kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska.

Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner