Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Avoria | Grönt Te | Sött

Upphört
Varför dricka ditt te när du kan vejpa det? Med grönt te arom kan du blanda ihop din egna e-juice och numera även en e-tea! Njut av denna aromen eller blanda ihop flera aromer, valet är helt och hållet ditt!
Läs mer
Läs full beskrivelse
Sött
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Grönt Te
  • Te
Art.nr: 1001381

Beskrivning

Varför dricka ditt te när du kan vejpa det? Med grönt te arom kan du blanda ihop din egna e-juice och numera även en e-tea! Njut av denna aromen eller blanda ihop flera aromer, valet är helt och hållet ditt.

Rekommenderad blandning är 1-5% arom tillsammans med basvätska. Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml). Aromen har även en rekommenderad steep tid på cirka 3 dagar.

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

För att göra det enkelt för dig har vi en spruta med måttenheter som kan hjälpa dig mäta och blanda din e-juice och den hittar du Här. Det kan även vara bra att ha en flaska för att förvara din egenblandade e-juice och vi rekommenderar en nålflaska, då pipen gör det enklare att fylla din e-cigarett med e-juice. Söker du efter en basvätska? Det kan du hitta Här!

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner