Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Avoria | Mango Dream | Frukt

Upphört
Namnet må betyda dröm, men det är ingen dröm – det är verklighet. Avoria – Mango dream smakar mango, mango och ännu mer mango! Blanda 3-5% av aromen med basvätska och få en e-juice som följer ditt tycke och smak.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Frukt
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Frukt
  • Mango
Art.nr: 1001387

Beskrivning

Namnet må betyda dröm, men det är ingen dröm – det är verklighet. Avoria – Mango dream smakar mango, mango och ännu mer mango! Blanda 3-5% av aromen med basvätska och få en e-juice som följer ditt tycke och smak. Ännu bättre – var kreativ och blanda andra aromsmaker med din Mango Dream!

Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml). Aromen har en steep tid på cirka 3 dagar.

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner