Chat with us, powered by LiveChat

Avoria | Ronin | Frukt

15,00 kr
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Vill du kunna styra över smaksättningen av din e-juice? Då kan aromer vara något för dig! Och med denna arom får du inte bara en smak, du får tre smaker i en arom!
Läs mer
Frukt
Avoria
Aromer
DIY

Ingredienser

Beskrivning

Vill du kunna styra över smaksättningen av din e-juice? Då kan aromer vara något för dig! Och med denna arom får du inte bara en smak, du får tre smaker i en arom!

Med smak av citron, ananas och körbärslikör kan du antingen blanda den så som den är, eller blanda i extra aromsmaker för en annan smakupplevelse. Blanda med basvätska och gör en blandning på 2-5% arom för bästa upplevelse.

OBS: Denna arom innehåller triacetin. Triacetin kan skada din tank och ska inte användas i tankar som är tillverkade i plast.

Denna arom kan beställas i antingen ett smakprov (2ml) eller en större flaska (12 ml). Aromen har även en rekommenderad steep tid på cirka 3 dagar.

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Oftast hittar du en rekommendation i produktinformationen. Ett exempel på hur du blandar: Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild