JoyeTech batterier till E-cigaretter

JoyeTech har funnits inom elcigarettsbranschen väldigt länge och det är inte troligt att de någonsin faller utanför de internationellt uppmärksammade företagen. De är helt enkelt duktiga på det de gör och skapar kraftfulla, långvariga och tekniskt utvecklade produkter som tilltalar vejpare världen över. Deras batterier är inte minst dem väldigt utvecklade och innovativa. Joyetech har ett stort sortiment av kraftfulla batterier och du hittar ett stort urval av dem här i denna kategorin! 

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Pålitliga batterier till bra priser från JoyeTech

Både vi och JoyeTech var ganska trötta på det och lyckligtvis har man nu gjort någonting emot det. JoyeTech har nämligen lanserat deras eGo One batterier. De är kraftfulla och pålitliga batterier som du kan lita på. Bra batterier som håller länge är inte längre bara tillgängliga för erfarna användare av el-cigaretter och de behöver inte heller kosta hela världen längre. Det har JoyeTech gjort slut på. JoyeTechs eGo batterier kommer i olika mAh styrkan och den versionen på 2200 mAh är en av dem starkaste på marknaden. Du får alltså ett starkt batteri som håller länge. Observera också att batterierna har en 510 koppling vilket gör att de passar tillsammans med de allra bästa E-cigaretterna på marknaden. Dessutom kan du ladda batterierna via USB.

Variabel Volt och en massa andra funktioner

En annan funktion som förtjänar att bli nämnt är möjligheten för att justera voltmängden. På så sätt har du full kontroll över din E-upplevelse. Därtill kommer att batteriet har en smart on/off funktion med vilken du kan sätta på och stänga av E-cigaretten med 5 enkla klick. När batteriet håller på att ta slut kommer en LED lampa börja blinka så att du vet när det är dags att ladda ditt JoyeTech batteri. Du kommer också löpande bli informerat om batteriets status genom LED lampan som blinker på olika sätt när det befinner sig mellan 60-100%, 30-59%, 10-29% och 0-9%.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.