Sony batterier till din E-cigarett

Sony är en global elektronikjätte som har upptäckt den ökande marknaden för E-cigaretter och deras komponenter. De har utvecklat batterier som håller hög kvalité och lång livslängd. Varför kompromissa när du kan ha starka batterier från Sony? Du hittar deras batterier nedan. 

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Stark kvalitet till bra priser

Sony er känd för att leverera kvalitet när det gäller elektronik och deras 18650 batterier som kan användas till E-cigaretter är inget undantag. Ofta ser man att batterier med hög ampere till exempelvis sub ohm vejping har en begränsad livstid men Sony erbjuder lång livstid sam hela 30 ampere och det hela till ett bra pris. Skulle du alltså sakna ett riktigt bra 18650 batteri så har du har du kommit till rätt ställe. Så klart ska man vara försiktig när man använder enheter med så mycket kraft men Sonys ”Safe Chemistry” gör det så säkert som det går och du kan vara säker att batteriet fungerar som det ska.

Utöver de 30 ampere som några av våra Sony batterier har så har batterierna också hög mAh vilket kort sagt betyder att batteriet håller långt innan du behöver ladda det igen. Sony är en av de ända leverantörerna som kan erbjuda batterier med så mycket energi som samtidigt håller så länge. Observera dock att inte tömma batteriet helt innan du laddar det igen, lika som på alla andra batterier då detta kan förkorta livstiden av batteriet. Ta du väl hand om ditt batteri så kommer du uppleva den kända Sony kvalitén i en lång tid. 

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.