Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

10 råd som kan hjälpa dig att byta till E-cigaretter och lyckas med det

10 råd som kan hjälpa dig att byta till E-cigaretter och lyckas med det

10 råd som kan hjälpa dig att byta till E-cigaretter och lyckas med det

Vill du byta från vanliga cigaretter till E-cigaretter? Dessa goda råd kommer att öka dina chanser att lyckas med det. Om du också behöver information om E-cigaretter som hjälper dig med en bra start rekommenderar vi våra nybörjarguider till E-cigarett batterier och till clearomizers. Lycka till!

 

Titta inte så mycket på utseendet

Det finns fortfarande människor som helst vill byta till ”cigalikes”, sådana E-cigaretter som ser nästan precis ut som vanliga cigaretter. Det finns helt enkelt många som inte kan föreställa sig att använder någonting som ser helt annorlunda ut.

Det är dock så att de flesta som provar både så kallade cigalikes och E-cigaretter med vätskebehållare föredrar E-cigaretten med tank. Dessutom finns det forskning som tyder på att nyare E-cigaretter släpper fri nikotin mer effektivt och att det gör bytet därmed enklare.



 

Använd det som fungerar för dig

Skulle det dock vara cigalikes som fungerar bäst för dig så skulle du också använda dem. Varje ångare har sin egen smak och det som är populärt i sociala medier är kanske inte för dig.

Om det är cigalikes som är bäst för dig så finns det Hangsen Onetime i vår butik. Enkla påfyllbara E-cigaretter finns till exempel i vårt nybörjarsetMekaniska mods däremot är till exempel någonting som är lite för komplicerad för nybörjare.

 

Var flexibel vad gäller ditt val av E-juice smak

De flesta som har precis börjat ånga är efter tobak E-juicer såsom Red USA eller PR Tobak. De funkar för väldigt många och många producenter av E-juice försöker anpassa sina smaker efter populära cigarettmärken. Men det finns också många som börjar med tobak och sedan prova en fruktsmak och föredrar den. Var alltså inte rädd att prova olika smaker.

En anledning att byta till en smak utan tobak är att man vanligtvis vill sluta med tobakcigaretter och därför kan det vara bra att sluta helt med tobaksmaken. Det finns sådana ångare som använder frukt E-juicer och efter ett tag känner att tobakcigaretten inte smakar längre.

Hitta andra som stödjer dig

Det finns flera miljoner ångare i världen idag och det finns väldigt mycket stöd från dem. Hitta andra som använder E-cigaretter, de finns överallt. På puben, på Facebook, i något forum, du hittar säker hjälp och stöd någonstans. Det hjälper ibland med en vän som också har bytt till E-cigaretter för att göra det lättare.

 

KundtjänstVälj en försäljare som erbjuder bra kundtjänst

Även de bästa E-cigaretterna sliter, kommer med defekt eller förvirrar nybörjare. De bästa försäljarna kommer inte bara hjälpa till vid köpet, de kommer också erbjuder support efter köpet. Det hjälper många av våra kunder att kunna ringa och fråga efter hur saker och ting fungerar. En bra försäljare kommer dessutom alltid rekommendera någonting som passar din nivå. Det är inte en bra idé att börja med allt för komplicerade produkter.

 

Ha tålamod 

Alla rökare som byter till E-cigaretter är olika. Några använder en E-cigarett en gång och alltid rör en cigarett igen. Andra behöver några veckor eller månader för att lyckas helt. Och sedan finns det folk som behöver två eller tre försök för att lyckas. Och ja… Det fungerar också inte för alla.

Om du förstår och accepterar att det kanske inte funkar direkt eller att du kanske behöver några försök så kommer du ha det lättare att lyckas långsiktigt. Det är också så att forskare antar att det redan hjälper din hälsa om du bara dra ner på antalet av cigaretter du röker.

 

Välj rätt nikotinstyrka 

Med vanliga vätskebehållare eller cigalikes är det bra att använder lite mer nikotin än vad dina cigaretter innehåller. Om du röker väldigt mycket kommer du också behöver en högre styrka. Med nyare produkter med mer teknik såsom Aspires Nautilus Mini får du vanligtvis en större nikotinhit och behöver bara en mindre styrka.

Ibland ligger man också emellan två styrkor. I sådana fall är det faktiskt möjligt att blanda ihop dessa två och får en E-juice någonstans i mitten.

Olika E-cigaretter och juicerExperimentera 

Många ångare har det lite svårt i början. Ibland måste man prova några olika E-cigaretter innan man hittar den som är rätt för ens behov. Förtvivla alltså inte om din första E-cigarett känns fel eller om du inte gillar din första E-juice. Prova några andra och du kommer se att några passar dig bättre än andra.

 

Informera dig och lyssna till experterna

I medierna kan man en dag läsa att E-cigaretter kommer rädda livet på oss och nästa dag kan man läsa att de kommer döda oss alla. Det är bäst att stanna informerad inte genom medierna utan genom forskningen. Här kan du läsa några studier som faktiskt tyder på att E-cigaretter är minde farlig än vanliga cigaretter. Lyssna inte på allt du hör men stanna kritiskt. Det är viktigt att informera sig, det handlar ju faktiskt om din hälsa.

 

 Med E-cigaretten i naturen

Ha kul

Sätt inte så mycket press på dig själv. Det kan vara kul att ånga på E-cigaretter. Det finns en värld av möjligheter, produkter och smaker där ute som bara väntar på dig. Om du slappnar av och bara njuter av det kommer du säkert lyckas med ditt byte till E-cigaretter.

 

 

 

 

 

#E-cigaretter
Posted in: E-Cigaretter
2018-01-16