Chat with us, powered by LiveChat

Blog - E cigg butik Malmö | Elekcig.se

E cigg butik Malmö

E cigg butik Malmö

E-cigaretter är på stark frammarsch i Malmö

Om du vandrar runt i Malmö lär du upptäcka att allt fler av invånarna har börjat njuta av e-cigaretter istället för traditionell tobaksrökning. Typiska kundgrupper är äldre som vill sluta eller dra ned på rökningen och yngre som gärna slipper den dyra tobaksskatten. E-cigaretter har faktiskt blivit riktigt trendiga bland unga vuxna. Många ser dem som en slags accessoar, ungefär som en mobiltelefon. Hos de äldre blir hälsoeffekterna snabbt uppenbara. En av de nöjda kunderna i Malmö berättade att hans lungkapacitet ökat enormt efter att han övergått till e-cigaretter. 

 

En annan stor kundgrupp i Malmö är offentliganställda på bland annat sjukhus och skolor. En del läkare har till och med tillåtit patienter att röka e-cigaretter, vilket visar att hälsoriskerna inte alls är på samma nivå som med tobaksrökning. Bland kunderna i e-cigg butikerna i Malmö märks poliser, lärare, läkare och sjuksköterskor.

 

Åldersgräns för att handla e-cigaretter

I Sverige har det kommit en ny lag som innebär att vid köp av e-cigaretter i Malmö eller någon annanstans i landet krävs det att du fyllt 18 år. Det motiveras med att e-cigaretter fortfarande är en ganska ny produkt och att det krävs mer forskning om eventuella hälsorisker. Vad regeringen var mest orolig för är dock att de ska fungera som en inkörsport för tobaksprodukter som är bevisat skadliga, men många av kunderna som köper e-cigaretter gör det för att sluta med tobaksrökning.

 

Snabb leverans av elektroniska cigaretter till kunder i Malmö Stad

Elekcig.se är kända för att erbjuda snabb leverans av e-cigaretter till Malmö Stad och områden kring staden. Det kommer att gynna dig om du är bosatt i den skånska staden.

Det finns många fördelar med att handla på nätet, snarare än att agera i en fysisk butik. Du kommer först och främst vara medveten om att det i allmänhet är billigare att köpa e cigaretter på nätet, eftersom man inte behöver täcka alla kostnader som det innefattar att ha en fysisk butik. Dessutom säkerställer optimal flexibilitet, eftersom du kan handla när det passar dig. Så du kan köpa e cigg både dag och natt, och du kan även få din beställning levererad till din bostad i Malmö Stad eller till områden kring staden.

 

Spara tid och pengar genom att beställa e cigg online från din butik

 

Vi har redan tjänat många nöjda kunder från Malmö Stad, så frågan är om du ska bli nästa nöjda kund från Malmö? Vi har alltid de bästa och mest populära e cigaretter i lager, så att vi kan säkert hitta ett e cigarett som matchar dina krav och behov. Om du uppskattar personlig service och personligt bemötande, så kontakta vår kundtjänst som kommer att svara på alla förfrågningar per. post eller telefon. Du kan även skriva till oss via vår chat på vår hemsida. Läs allt om hur du kommer i kontakt med oss här.

Elekcig.se erbjuder dagliga leverans av e cigaretter till Malmö, så gå på jakt efter din ideala e cigarett hos oss och gör din beställning i dag.  

Få personlig rådgivning i butiken i Malmö

Genom att besöka butiken Ecigi på Hamngatan 2 i närheten av Malmö Central kan du få hjälp med att hitta de produkter som passar just dig. Fördelen med att besöka en fysisk butik är att du kan ställa frågor och få goda råd. Personalen är experter på e-cigaretter och har kännedom om olika varumärken, tillbehör och smaker. Även om leveranserna går snabbt från onlinebutiken, elekcig.se, är det alltid kul att få produkterna direkt i handen. Tveka därför inte att besöka butiken Ecigi.

Om du är på plats i Malmö rekommenderar vi butiken ECIGI som ligger på Hamngatan 2, precis i anslutning till Malmö Central.

ECIGI - E-cigaretter i Malmö

#E-cigaretter
Posted in: E-Cigaretter
6 juni 2018 No comments