Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Så får du mer nikotin från din E-cigarett

Så får du mer nikotin från din E-cigarett

Så får du mer nikotin från din E-cigarett

Här är en historia som många nog känner igen sig vid. Fram till för tre år sedan rökte Megan 20 cigaretter om dagen. Det var en vana hon hade haft i cirka 40 år. Sedan upptäckte hon E-cigaretter.

Hon testade dem först och ibörjan var det inte något för henne. Men efter ett tag började hon använda 2,4% nikotin. Bingo! Hennes hälsa började förbättras. Hon kunde andas lättare, hennes rökiga hosta försvann, och det var mycket lättare att idrotta och träna. Hon var glad. Men sedan ... började EU med att förbjuda 2,4% nikotin e-cigaretter på grund av ett missförstånd om vetenskapen bakom nikotin. Megan är ett fiktivt namn, men på många sätt är hon väldigt lik många vapers därute.

 

Varför du kan behöva mer nikotin från din e-cigarett än din vanliga cigarett

När du röker en cigarett absorberas nikotin i lungorna. Men forskare tror att när du röker en e-cigarett absorberas nikotin i dina hals- och luftvägspassager istället. Nikotinen verkar också absorberas långsammare (vilket kan vara en orsak till att e-cigaretter verkar vara mindre beroendeframkallande än tobakscigaretter.)

Av den anledningen behöver vissa vapers (särskilt de som nyligen bytte från tobakscigaretter till elektroniska cigaretter) ha högre styrka med nikotin e-vätska. Totalt finns det cirka 200 000 personer med nikotinstyrkor över 2% i Storbritannien.

Några av dessa människor är oroade över det faktum att höga nikotinstyrkor inte kommer att vara tillgängliga i framtiden och vissa har en rädsla för att återvända till rökning.

Om det här är du, oroa dig inte - för att det finns något du kan göra åt det! I det här inlägget kommer vi att gå över de tre sätten att få mer nikotin från din Ecigg.

Vi ska hålla det enkelt, då många vapers som föredrar höga nikotinstyrkor använder enkla enheter, och det finns därför ingen anledning att ha en komplicerad förklaring!

 

Mer Nikotin från din Ecigg

 

Tre sätt att få mer nikotin från din Ecigg 

Vad bestämmer hur mycket nikotin du får från din ecigg?  Det finns tre faktorer:

  1. Den första är givetvis nikotinstyrkan hos din e-vätska.

  2. Den kraft som batteriet sätter ut

  3. Motståndet hos coilen du har. 

För att få mer nikotin ur samma styrka e-vätska, måste du göra två saker:

1. Minska motståndet på din spole.
2. Öka strömmen som batteriet sätter ut.


Vi utforskar båda dessa på en minut, men först är det värt att utforska deras inverkan ...

 

Vapers använder mindre nikotin ...

En fascinerande trend de senaste åren är att nikotinnivåerna har minskat. Många vapers som började på 2,4% nikotin (eller högre) använder nu 0,6% eller till och med 0,3% nikotinnivåer. Förra året undersöktes 1100 vapers för att utforska denna trend ytterligare. Resultaten var fascinerande.

27% av de personerna som intervjuades hade börjat använda nikotinnivåer på 2,1% eller högre. Men vid den tidpunkt som undersökningen gjordes, hade det minskat till bara 6%.

Jag tror att en av faktorerna under hösten i nikotinanvändningen har varit en trend att använda lägre motståndsspolar och högre batterier.

Hur man använder lägre motståndsspolar för att få mer nikotin ...

Inuti din tank eller clearomiser finns en spole, eller som man också kan kalla det för: coil. Spolen är den del av tanken som värmer upp och förångar e-vätskan. För att generera mer ånga och mer nikotin, måste du sänka spolens resistans. Spolmotståndet mäts i ohm. Spolarna som producerar mest ånga och mest nikotin är de som består av mindre än en ohm. Dessa kallas sub ohm-spolar, och vaping med dessa kallas sub ohm vaping.

Symbol för Ohm

 Hur man använder ökad kraft för att få mer nikotin

För närvarande behöver du köpa ett e-ciggarettbatteri som har variabel spänning eller wattage. Även om många av dessa batterier har ganska komplicerade funktioner, så ökar vattnet / spänningen väldigt enkelt. Det är viktigt att använda rätt wattageområde. Medan vi brukade ge diagram för att hjälpa till med detta, känner vi nu det bästa sättet att göra detta är att kontrollera de instruktioner som följer med din tank.Dessa ger vanligtvis det bästa effektområdet som ska användas med din spole och / eller tank.

 

Sätter hög kraft och låg motstånd tillsammans

Det är viktigt att komma ihåg att makt och motstånd går ihop. Använd hög effekt utan att minska motståndet, och du riskerar att bränna ut din spole. Minska motståndet på din spole utan att öka kraften, och du får inte mycket ånga alls. Så det du behöver göra är att öka strömmen och minska motståndet på din spole samtidigt.


Använda luftflöde med högre drivna Ecigg

Om du har använt en bastank och batteri har du förmodligen inga luftflödesalternativ. Fler avancerade tankar kommer med varierande luftflöde. Om du vapar vid en högre effektinställning kanske du vill öppna upp det här. Detta kyler ner ångan och möjliggör en luftigare vapning. Men om du föredrar smak för stora moln av ånga, kanske du vill hålla ditt luftflöde tätare.


Så här börjar du med din nya coil

När du vapar vid en högre effektinställning är det viktigt att du spolar din coil. Detta innebär att droppar några droppar e-vätska i din spole och låt den stå i några minuter.

#E-cigaretter
Posted in: E-CigaretterE-Vätskor
2018-02-12