Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Smakar din E-cigarett bränt?

Smakar din E-cigarett bränt?

Smakar din E-cigarett bränt?

För det första är det viktigt att du låter e-juicen tränga in i förbrännaren i vätskebehållaren, innan du börjar använda den. Om detta inte görs tillräckligt kan du E-cigarett smaka bränt. Här är en guide för hur du bör göra när du får din E-cigarett:

  • Packa upp din clearomizer
  • Skruva av munstycket OBS: Va försiktig, gör man detta för våldsamt, knäcker man munstycksdelen.
  • Håll vätskebehållaren nästan horisontellt och fyll e-juice i behållaren. Se till att det inte kommer ner i det lilla hålet som finns i mitten.
  • Skruva munstycksdelen på igen. OBS: Var försiktigt när du gör det.
  • Låt vätskebehållaren stå och dra i ca 1-2 minuter, så förbrännaren får chans att suga upp e-juicen.
  • Sätt vätskebehållaren på ditt batteri och börja ånga med korta sug, just för att få igång förbrännaren.

Du ökar levnadstiden på vätskebehållaren genom att inte hålla ner knappen för länge vid användning. Ett gott råd är att trycka knappen i max 6 sekunder åt gången. Följer du detta råd hindrar du att din E-cigarett blir varm. Skulle det ske att din E-cigarett blir för varm, bör du pausa med att ånga i 1-2 minuter. Ångar du riktigt mycket? Då kan det vara en bra idé med 2 E-cigaretter eller en kraftigare vätskebehållare.

Om du har haft din vätskebehållare länge och det är dags att byta ut dina förbrännare/coils, så hittar du dem under ”Coils” på vår hemsida. Vi rekommenderar att man bytar vätskebehållare var 3-4 vecka, beroende på användning. Dock kan det räcka med att byta sina coils, om man har en vätskebehållare som tillåter att göra det.#E-cigaretter
Posted in: E-Cigaretter
2017-06-12