Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Är du allergisk mot PG?

Är du allergisk mot PG?

Är du allergisk mot PG?

Om du är en av de individer som är allergiska mot PG (propylenglykol), som ju används i e-vätskor tillsammans med VG (vegetabiliskt glycerin), så har vi en god nyhet till dig. Nu har vi några av våra mest populära e-vätskor med lågt PG-innehåll (30%).

Lite kort om PG-allergi: Allergin visar sig ofta genom irritation i hals, näsa och ögon, vilket bland annat kan göra att man dricker mer än normalt för att råda bot på torkan i halsen. Ett litet fåtal har också påpekat att vissa hudproblem som acne, eksem och psoriasis kan förvärras vid en PG-allergi. (Dessa symptom är oftast irriterande, men lindriga. Känner du att de påverkar din vardag rekommenderar vi att du uppsöker läkare.)

Trots att många upplever att problemen försvinner i takt med att man som ex-rökare vänjer sig vid PG, är det inte besvär vi på Elekcig.se tycker att du ska behöva uppleva. Att sluta röka eller att gå över till e-cigaretter är i sig en omställning som kan påverka en både fysiskt och psykiskt, framför allt den första tiden. Därför vill vi underlätta för dig genom att erbjuda några av våra mest populära smaker med endast 30% PG (och därmed 70% VG).

Du kan se vårt utbud av 70-VG-vätskor här.


#E-Vätskor
Posted in: E-Vätskor
2018-06-14