Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

E cigg butik

E cigg butik

E cigg butik

Du hittar svar på detta genom att gå på en promenad i ditt område där det sannolikt kommer att finnas en eller flera butiker som säljer e cigaretter. Men förvänta dig inte att du hittar ett stort urval av e cigaretter i fysiska butiker, eftersom de flesta affärer är mycket små och har därmed ett begränsat utbud.

Besök en online elektronisk cigarett butik

Ja, det finns många fysiska elektronisk cigarett butiker, men det är också viktigt att understryka att e-handeln fortfarande växer och utbudet här är mycket större. Du kan köpa nästan vad som helst på nätet och populära e cigaretter är givetvis inget undantag. Elekcig.se är långt ifrån den enda online-återförsäljare i Sverige, men vi kommer att titta på olika påståendet som visar att vi är en av de bästa aktörerna när det gäller urval, pris och service.

Är du mycket intresserad av att stödja ditt lokala samhälle, bör vi naturligtvis inte hindra dig från att inhandla dina produkter från din lokala e cigarett butik. Vi vill dock först peka på de stora fördelarna med online shopping. De nuvarande fördelarna är nämligen så attraktiv att man nästan inte kan låta bli att handla sina e cigaretter online.

 

Slipp långa köer genom att handla e cigg online

 

Varför ska jag välja en internetbaserad E-cigarettbutik när jag behöver köpa e cigaretter och e vätska i framtiden? Här är fyra anledningar varför man ska handla sina e cigg online:
  1. Det billigaste alternativet - Det är möjligt att det finns vissa saker som du kan hitta billigare i fysiska butiker, men det är i allmänhet billigare att handla på nätet, du har också enklare här att jämföra priser. Ekonomimedvetna rökare kommer därför att se till att köpa sin e vätska, reservdelar och tillbehör på nätet, där de lägsta priserna kan hittas. Även om du inte tycker att det är superdyrt att handla din e cigaretter i fysiska butiker, är det givetvis så att du vill få maximalt antal produkter för dina pengar och då är onlinehandel att föredra. Skulle du vilja minska dina kostnader för el cigaretter, skulle det därför vara klokt för dig att hitta en prisvärd återförsäljare. Det är här där vi kommer in i bilden, eftersom vi säljer en hel del varor till väldigt låga priser och kan garantera lägsta priserna på marknaden.

  1. Den mest flexibla valet - Om du efterfrågar flexibilitet när du handlar, kommer du att älska e-handel, i och med att den tekniska utvecklingen har sett till att du kan handla dygnet runt och det är också lättare att jämföra priser. De fysiska butikerna är vanligtvis stängd på kvällarna, på söndagar och helgdagar. Därför finns det mycket att vinna genom att handla online. Det är inte många år sedan att så gott som alla produkter som handlades online handlades från en dator, men idag är det minst lika populärt att handla från en smartphone eller surfplatta. Du kommer med andra ord inte att missa flexibilitet om du väljer att handla på nätet.

  1. Den snabbaste val - Din tid är dyrbar, så spendera inte den på transport till och från din lokala butik eller att stå i kö vid kassan. Det undviker du, lyckligtvis, om du väljer att köpa dina e cigarett produkter online. Det är framför allt snabbt att handla på nätet eftersom du inte behöver spendera tid att köra, cykla eller gå till närmaste elektronisk cigarett butik. Dessutom kommer du att märka att du snabbt kan hitta de önskade objekt som du kan lägga till din kundvagn och du kan betala för din beställning och vänta på leverans. Är du van vid att handla på nätet, kan du enkelt slutföra köpet inom fem minuter.

  1. Det säkraste valet - Det är i allmänhet säkert att handla elektriska cigaretter på en svensk webbshoppar. Du är verkligen garanterad hög säkerhet när du handlar på elekcig.se, som under flera år har fått positiv feedback från mängder av svenska kunder. Du kan säkert ange din betalningsinformation, som tredje part inte kan få tag på tack vare vår höga säkerhet. Elekcig.se kan mycket väl vara den e cigarett butik du har alltid letat efter, eftersom vi köper in olika produkter från hela världen till våra trogna lyckliga ångare. Du kan alltså förvänta dig att vi distribuerar produkter enligt din smak och ekonomi. Saknar du något i vår butik? Ring då till vår kundservice eller skriv ett mail till oss så att vi kan utforska möjligheterna. 

Därför, är en svensk återförsäljare att föredra

Du måste vara medveten om att det finns många utländska distributörer av elektriska cigaretter. Det är i själva verket stora möjligheter att köpa elektriska cigaretter på utländska nätbutiker, men det kanske inte alltid är en bra idé.

De svenska myndigheterna använder många resurser till stränga krav på produkter, samt används resurser på registrering och kontroll. Det kan vara lite tröttsamt med alla de regler som finns på detta område, men det är ändå regler som är utformade för att skydda dig som konsument. Det är dock viktigt att du inser att inte är samma stränga krav på utländska tillverkare och återförsäljare. Du bör därför handla dina produkter från en svensk butik om du vill vara på den säkra sidan. Förutom detta har det komma nya TPD-regler som är viktiga att tänka på och givetvis håller Elekcig.se dessa regler till punkt och pricka. Läs mer om detta här.

Den typiska svenska återförsäljaren kan också erbjuda snabb och prisvärd leverans av din beställning av dina produkter, till skillnad från de utländska återförsäljare som vanligtvis tillbringar en lång tid att leverera paket till svenska konsumenter. Är du till exempel intresserad av e vätskor, så det är viktigt att du kan får denna levererad snabbt och effektivt, och då är givetvis en lång leveranstid inte något som du är intresserad av.

Om du mot förmodan skulle få fel produkter eller är missnöjd med din beställning är det mycket enklare att kommunicera och skicka tillbaka produkterna när du handlar från en svensk e-handlare istället för en utländsk. Det är knappast i ditt intresse och du gör dig själv en stor tjänst att istället välja en svensk e cigg butik.

 

Spara tid och pengar genom att beställa e cigg online från din butik

 

Här nedan ser du några av de mest populär e-cigaretterna som du kan handla hos oss på Elekcig.se:

#E-cigaretter
Posted in: E-CigaretterE-Vätskor
2018-09-04