Chat with us, powered by LiveChat

Blog - E-cigaretter i Malmö - Så kan du köpa elcigg i Malmö

E-cigaretter i Malmö

E-cigaretter i Malmö

Om du letar efter elcigg i Malmö så kommer du har möjlighet att köpa precis den varianten du är ute efter. Det säls flera olika typer av e cigaretter i Malmö och du kommer säkert hitta rätt utan problem. Du måste bara veta var du ska leta!

Du kan alltså absolut gå ut och köpa din e-cigarett i en e-cigg butik i Malmö. Du borde dock också tänka på att det kan ha vissa fördelar att köpa e cigaretter online. 

Hitta det största urvalet av E-cigaretter på nätet

Det produceras en massa olika typer av E-cigaretter och det kan finnas många stora skillnader mellan de olika modellerna och producenterna. Det är därför viktigt att tänka efter lite vilken typ av e cigarett det är du vill ha och de behov du söker efter.

Det produceras också massvis med olika smakvarianter till vartenda önskemål och behov. Speciellt därför är det bra att köpa online. På så sätt försäkrar du dig att du får en översikt över ett produktsortiment som är så brett det bara går.

Spara både tid och pengar genom att köpa online

Om du bestämmer dig för att köpa dina nya E-cigaretter på nätet så kan du vara helt säker på att du kommer att spara pengar när du avslutar ditt köp. Samtidigt så hittar du också ett mycket bredare produktsortiment online än vad du kan se i många fysiska e-cigg butiker. Detta gör att det oftast är mest attraktivt för kunder att köpa E-cigaretter online. 

Självklart så kommer du se många prisskillnader på E-cigaretter och tillbehör också på nätet och därför är det viktigt att du gör ditt köp på ett ställe där du kan vara säker på att du får en bra produkt till ett bra pris. Och det kommer du säkert hitta på nätet.

Elekcig.se är ett företag från Malmö och hos oss kan du köpa fantastiska elcigg till ett bra pris online. Vi skickar din elcigg direkt från vårt lager. 

E-cigaretter är på stark frammarsch i Malmö

Om du vandrar runt i Malmö lär du upptäcka att allt fler av invånarna har börjat njuta av e-cigaretter istället för traditionell tobaksrökning. Typiska kundgrupper är äldre som vill sluta eller dra ned på rökningen och yngre som gärna slipper den dyra tobaksskatten. E-cigaretter har faktiskt blivit riktigt trendiga bland unga vuxna. Många ser dem som en slags accessoar, ungefär som en mobiltelefon. Hos de äldre blir hälsoeffekterna snabbt uppenbara. En av de nöjda kunderna i Malmö berättade att hans lungkapacitet ökat enormt efter att han övergått till e-cigaretter.

En annan stor kundgrupp i Malmö är offentliganställda på bland annat sjukhus och skolor. En del läkare har till och med tillåtit patienter att röka e-cigaretter, vilket visar att hälsoriskerna inte alls är på samma nivå som med tobaksrökning. Bland kunderna i e-cigg butikerna i Malmö märks poliser, lärare, läkare och sjuksköterskor.

Åldersgräns för att handla e-cigaretter

I Sverige har det kommit en ny lag som innebär att vid köp av e-cigaretter i Malmö eller någon annanstans i landet krävs det att du fyllt 18 år. Det motiveras med att e-cigaretter fortfarande är en ganska ny produkt och att det krävs mer forskning om eventuella hälsorisker. Vad regeringen var mest orolig för är dock att de ska fungera som en inkörsport för tobaksprodukter som är bevisat skadliga, men många av kunderna som köper e-cigaretter gör det för att sluta med tobaksrökning.

Få personlig rådgivning i butiken i Malmö

Genom att besöka butiken Ecigi på Hamngatan 2 i närheten av Malmö Central kan du få hjälp med att hitta de produkter som passar just dig. Fördelen med att besöka en fysisk butik är att du kan ställa frågor och få goda råd. Personalen är experter på e-cigaretter och har kännedom om olika varumärken, tillbehör och smaker. Även om leveranserna går snabbt från onlinebutiken, elekcig.se, är det alltid kul att få produkterna direkt i handen. Tveka därför inte att besöka butiken Ecigi. 

 

Om du är på plats i Malmö rekommenderar vi butiken ECIGI som ligger på Hamngatan 2, precis i anslutning till Malmö Central.

ECIGI - E-cigaretter i Malmö

Posted in: E-Cigaretter
18 augusti 2018 No comments