Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Förläng levnadstiden på din CE4 clearomizer

Förläng levnadstiden på din CE4 clearomizer

Förläng levnadstiden på din CE4 clearomizer
CE4 har en levnadstid på 3-4 veckor, detta varierar dock efter användning.
Här är en guide hur du får ut mest av din CE4:
 
1. Låt vätskan tränga bra in i förbrännaren
 
Om förbrännaren inte är ordentligt fuktig av E-juice, kan du uppleva en bränd smak. Fyll därför upp din CE4 ett tag innan du ska använda den, så förbrännaren har gott om tid att bli fuktig.
 
2. Skölj regelbundet med varmt vatten
 
När du har ångat en tank tom, finns det ofta kvar någon vätska i glödtråden. Det kan få din CE4 att producera mindre ånga och ge dig mindre smak, då smakerna kan blandas. Se därför till att skölja tanken i varmt vatten efter användning, låt den torka ett par timmar innan du använder den igen.
 
3. Rensa gummiproppen
 
Den lilla, vita gummiproppen som sitter inne i din CE4 kan samla rester av gammal vätska. Om din CE4 smakar konstigt kan du skruva av munstycket, ta gummiproppen med hjälp av en liten nål och skölj den grundligt i varmt vatten. Torka och sett tillbaka den sen.
 
4. Klipp av en liten bit av gummiproppen
 
Vid utförande av detta ska du vara försiktig och Elekcig.se ansvarar inte för detta om det skulle misslyckas. När du tar ut gummiproppen kan du klippa av en liten bit av den. Detta ger bättre plats för e-juicen att komma till. Det är viktigt att du verkligen klipper av en liten bit bara, annars kan din CE4 drunkna! Vid korrekt utförande kommer din CE4 leverera mer smak och ånga.
#Tankar
Posted in: Tankar
2018-08-02