Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Guide: Såhär rensar du din E-cigarett

Guide: Såhär rensar du din E-cigarett

Guide: Såhär rensar du din E-cigarett

Som användare av en E-cigarett, är det en riktigt god ide att ta hand och rengöra sin E-cigarett. Gör du inte det kan du riskera att få en märklig eftersmak eller att den helt enkelt slutar fungera. E-cigaretten är en förbrukningsvara, men om du rengör den kommer du förlänga levnadstiden för den.

Det är viktigt att du hålla din atomizer fri från små rester av annat än E-juice.  Då små rester inte kommer förångas, kommer de istället sätta sig på förbrännaren, precis som kalk sätter sig på värmeelementet i en vattenkokare. Ju fler orenheter som sätter sig på förbrännaren i din e-cigarett, desto större risk är det att den inte fungerar som den ska med tiden.

När du rensar din e-cigarett, är det dessa små orenheter som ska bort ifrån förbrännaren. Detta kommer resultera i att din e-cigarett förblie i ett bra skick och den kommer fortsätta att producera en bra mängd av ånga med ren smak, vilket vi alla älskar.

Rengör din e-cigarett: STEG FÖR STEG GUIDE

1. Skruva isär din cigarett, så du sitter med endast atomizern/clearomizern i handen. 

2. Om du använder clearomizer, använd en liten lufttrycksblåsare att blåsa ut överflödig E-juice från den. Luften ska låsas in från botten, på samma ställe där batteriet och clearomizern skruvas ihop. Då kommer överflödig E-juice blåsas ut ifrån öppningen, där munstycket normalt sitter. 

3. Har du en E-cigarett med en atomizer, av vilket slag som helst, ska du också använda en lufttrycksblåsare. Blås ut överflödig e-juice från atomizern genom att blåsa där munstycket normalt sitter, så kommer e-juicen komma ut från änden där du normalt skruvar på batteriet.

4. När du rensar din atomizer, ska du samtidigt rensa ditt munstycke. Vi rekommenderar att du rensar ditt munstycke med hjälp av en liten lufttrycksblåsare. Du monterar av munstycket från E-cigaretten och låter blåsaren blåsa luft i munstycket från den änden du normalt sätter i munnen, och blåser mot den änden som normalt sitter i atomizern. 

5. Låt både din atomizer och ditt munstycke torka och sätt sedan ihop din e-cigarett igen.
  
OBS! Båda atomizer och clearomizer är produkter med en begränsad levnadstid. Du kan förlänga levnadstiden genom att rensa din e-cigarett med jämna mellanrum, men du kan behöva byta ut din gamla atomizer med en ny. Som tur är, har vi både clearomizers och atomizers till bra priser på sidan.
#Tankar
Posted in: Tankar
2018-03-18