Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Vi har besökt vår leverantör: Hangsen

Vi har besökt vår leverantör: Hangsen

Vi har besökt vår leverantör: Hangsen

Vi på Elekcig arbetar konstant på att förbättra vårt sortiment, samt kvalitén av våra varor. Det kanske låter som en kliché som används av många i branschen, men det är faktiskt den viktigaste punkten för oss alla.

För att uppnå detta samarbetar vi intensivt med våra leverantörer och fabriker, och vi besöker dem flera gånger årligen för att vara med i utvecklingen. Under besöken påverkar vi utvecklingen av enskilda produkter och säkrar oss att de uppfyller de stränga normer vi som skandinavisk verksamhet har krav på.

Som exempel kan jag nämna eGo batterierna och CE4 tanken. Det finns idag många tillverkare som gör kopior av dessa, kopior som liknar originalen för den genomsnittliga kundens öga. Men de allra flesta av dessa tillverkare tillverkar dessa produkter med delar av så låg kvalitet att man ibland blir osäker på om det är säkert att använda dem. Flera användare har upplevt att deras ”eGo” batterier blir extremt varma och att deras ”CE4” tank läcker ut onödigt stora mängder av e-juice, eller smakar bränt vid nästan ingen användning och det är resultatet av dåliga produkter. Våra e-juicer från märkena Hangsen och Supreme-e innehåller rena naturprodukter och har alla de nödvändiga certifikat som visar att det är den äkta varan. Det är just dessa saker som gör att vi ständigt övervakar bearbetningen av de produkter vi sätter namn på när vi säljer dem hos Elekcig.

Vi lyssnar på våra kunder och använder deras erfarenheter för att utveckla och förnya dem. Vi bl.a. haft ett nära samarbete med våra fabriker på bara utvecklingen av CE4 idé som förmodligen är tanken som sålde mest av alla. Resultatet är en tank som aldrig smakar bränt och inga vätskeläckage.

Det är den upplevelsen alla våra kunder har krav på när de handlar hos Elekcig.

Har du några frågor eller synpunkter så är du välkommen att skriva till en av oss som har startat och driver denna verksamhet. 

#E-cigaretter
Posted in: E-Vätskor
2018-06-12