Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Capella | Apricot | 13 ml | Frukt

28,00 kr45,00 kr
Upphört

Ännu en fantastisk fruktsmak från den amerikanska producenten Capella. Capella Apricot är en arom som enbart smaksätts med naturliga smakämnen och som smakar härligt friskt och fruktigt av aprikos. Du får 13 ml arom som du ska blanda med en basvätska innan användning.
OBS. Observera att produkten kan ha ett kort eller utlöpt datum. E-juice blir inte dålig som till exempel mat och andra livsmedel, men kan ge lite mindre smak och annan färg.

Läs mer
Läs full beskrivelse
Frukt
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Aprikos
  • Söt
  • Saftig
Art.nr: 1000466

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner