Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Capella | Cake Batter | 13 ml | Sött

22,50 kr45,00 kr
Slut i lager
Denna juice är en "datum vara" vilket betyder att den har överskridit sitt "bäst före" datum. Det betyder inte att juicen inte längre kan användas om datumet är utgått. Bäst före datum indikerar hur länge de organiska komponenterna i juicen vidbehåller sina optimala egenskaper. Du kan uppleva att juice med utgånget datum, tappst i färg, smak eller nikotinstyrka.
Finns det något bättre än smaken av kaksmet? Antagligen inte. Och det bästa är att du nu kan få det som arom till att blanda egen E-juice med. Cake Batter är en arom från den amerikanska producenten Capella som smakar precis så som du minns det från köket. Du får 13 ml arom som ska blandas med en basvätska.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Sött
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Tårta
  • Pastry Dough
  • Deg
Art.nr: 1000408

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner