Chat with us, powered by LiveChat
Köp 1 Vaptio Razor och få 3 x pods gratis - Köp ​här

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Capella | Caramel | 13 ml | Sött

22,50 kr45,00 kr
Slut i lager
Gillar du söta smaker vad gäller din E-juice? Då ligger du aldrig helt fel när du väljer en kolasmak. Denna läckra kolaarom kommer i en 13 ml flaska och måste blandas med en basvätska innan användning. Blanda en ren kola E-juice eller blanda kola till exempel med tobaks- eller vaniljarom. Aromerna från Capella, en producent som värderar kvalitet och smak extremt högt.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Sött
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Kola
  • Grädde
  • Nötig
  • Söt
Art.nr: 1000410

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner