Chat with us, powered by LiveChat

Capella | Lemon Meringue Pie | 13 ml | Frukt

45,00 kr
Slut i lager
Om du tycker om friska desserter rekommenderar vi starkt att du testar Capellas nya arom Lemon Meringue Pie. En frisk och lätt dessert med citronsaft, citronskal och maräng. Bättre blir inte. Upplev denna härlighet som e-juice. Passar perfekt efter en måltid. Det enda du behöver använda är en basvätska som du ska blanda med aromen. Den här aromen kommer i en 13 ml flaska.
Läs mer
Frukt
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

Art.nr: 1000438

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild