Chat with us, powered by LiveChat
Elekcig.se håller på att gå igenom en stor uppdatering, därför kan du just nu uppleva problem med sidan.

Capella | RF Sweet Strawberry | 13 ml | Frukt

45,00 kr
På lager
Endast 3 kvar
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Upplev sommarens frukt hela året med den amerikanska producenten CapellasRF Sweet Strawberry arom. Den här söta bäraromen fungerar perfekt på engen hand men fungerar också fantastiskt med dina favoritfrukter eller kanske Sweet Cream aromen från samma Capella. Aromen kommer i en 13 ml flaska och ska blandas med en basvätska innan användning. Den här aromen har dessutom en reducerad kokpunkt.
Läs mer
Frukt
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild