Chat with us, powered by LiveChat

Capella | Sweet Tangerine | 13 ml | Citrus

45,00 kr
Slut i lager
Är mandarinen din favorit citrusfrukt? Du är inte ensam med det och därför finns så klart även mandarinsmak som arom till din egen E-juice. Här får du alltså en ljus och söt smak av mandarin som du får blanda med en basvätska innan du kan använda den. Du får 13 ml arom till din egen mandarin E-juice.
Läs mer
Citrus
Capella
Aromer
DIY

Ingredienser

Art.nr: 1000458

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild