Nytt pris
Hangsen | C1+ | 1.6 ml i gruppen Tankar hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (SE1001114)
Hangsen | C1+ | 1.6 ml

Hangsen | C1+ | 1.6 ml

Art.nr: SE1001114
Denna C1+ tank är den nyaste versionen av vår CE4 clearomizer för E-cigaretter. Den nya modellen bjuder så klart på den samma pålitliga kvalitén men till skillnad från den gamla versionen så har denna ett barnsäkert lock och lite mindre sugmotstånd. Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Pris
39 kr
Color
Välj Color
Black Blue Clear Pink
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Beskrivning

Du fyller tanken på från toppen som innan. För att ta av munstycket behöver du trycka ner den och vrida den åt sidan. Sedan fyller du in din E-juice genom öppningen. CE4 tanken med 2.8 ohm är en förbrukningsvara och den håller ungefär 2-4 veckor*. När du märker att din tank inte producerar lika mycket ånga längre och när smaken inte är lika bra som i början eller lite bränd så är det dags att byta ut den till en ny CE4 tank. CE4 tanken har en eGo gänga och kan därmed användas på våra eGo batterier. Passande batterier hittar du bland våra batterier på Elekcig.se. Tänk på att du också kan köpa denna tank i ett helt kit med ett batteri och en laddningskabel. *Tänk på att hållbarheten av tanken beror på många faktorer såsom användningssätt, typ av E-juice och typ av batteri och att användningstiden kan förlängas eller förkortas beroende på dessa. E-juice med högt VG innehåll kan till exempel förkorta hållbarheten då denna kan vara för tjock i konsistensen för denna typ av tank.
%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.