Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Chemnovatic | Base 70VG 30PG

Slut i lager

Chemnovatic är en basvätska av högsta kvalitet och den produceras i EU - så att du kan vara säker på att den uppfyller alla krav.

Läs mer
Läs full beskrivelse
  •  

Beskrivning

Chemnovatic kommer från Polen och är således en europeisk basproducent. De tillverkar baser av högsta kvalitet eftersom de måste uppfylla de europeiska TPD-kraven. Här på Elekcig erbjuder vi basvätskan i 100 ml och 1000 ml.

Basen kommer i ett förhållande på 70 VG och 30 PG. Detta innebär att du får en stor mängd ånga och att du kommer att uppleva ett mindre riv i halsen. Om du vill ha mycket riv i halsen rekommenderar vi att du går på en högre nivå av PG.


Blanda-själv:

Chemnovatics bas är luktfri och smaklös. Därför rekommenderar vi att du lägger till nikotin eller arom i din vätska. Vi erbjuder ett brett utbud av aromer från Capella, Flavour Art och Decadent Vapours - du kan hitta några av dem här.

När du har köpt din arom och lagt den i - kommer du att uppleva en smak och doft i din vätska. Det är därför det är smart med mix-up, eftersom det är upp till dig vilka smaker du vill prova och hitta den som passar just dina smaklökar.

Vi erbjuder också nikotinsalt och här kan du hitta våra baser från Halo. Det ger dig en snabbare absorption av nikotin och du inte kommer att uppleva det välbekanta rivet i halsen. Vi erbjuder också en nikotinbas med mentol från Halo och här kommer du att uppnå en fräsch samt kylande effekt.

bild

Produktrecensioner