Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Amber Blend | 10 ml | Tobak

49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Det har aldrig varit lätt att sluta men en vana som man länge har haft. Det kräver viljestyrka och kraft att bli av med ens dåliga vanor och det kan kännas hemskt att bara sluta helt plötsligt. Vill du sluta röka men är orolig över att du kommer sakna smaken av din favorittobak för mycket? Hos Elekcig.se hittar du nu en arom till att blanda E-juice med som smakar härligt lätt av söt Virginia tobak. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Virginia Tobak
  • Kola
  • Sirap
  • Torkad tobak
Art.nr: 1000082

Beskrivning

Nu behöver du inte sakna tobakssmaken längre när du slutar!

Valet mellan att röka och att inte röka är inte längre helt svart och vit. Med E-cigaretter kan du sluta röka vanliga cigaretter utan att du måste sakna känslan eller smaken av din favorittobak. Med Amber Blend arom blandar du själv en E-juice med den fina smaken av lätt, söt tobak och om du vill också med nikotin. Du uppfyller alltså dina behov utan att det kostar en massa pengar och utan att du utsätter dina lungor för rök. Vi vill starkt rekommendera Amber Blend ifall du gillar söt tobak och att blanda själv.

Är man nämligen van vid smaken av tobak kan det vara svårt att bli av med längtan efter den. Tyvärr är cigaretter inte så himla bra för varken hälsan eller ekonomi. För många är det anledningen till att försöka sluta röka. Några får det gjort andra går tillbaka till cigaretter. Med E-cigaretter med tobakssmak kan du göra det enklare för dig själv.

Kvalitet och smak hör ihop!

Med denna arom blandar du en E-juice som smakar autentiskt av dina favoritcigaretter. Dessutom garanterar vi att aromen är av hög kvalitet. Hos Elekcig.se är vi stolta över att kunna erbjuder aromer från det populära märket Decadent Vapours som är känt för att producera aromer och E-juicer med fantastisk smak och av hög kvalitet. Såklart är aromerna också märkta med batch kontroll.

Decadent Vapours aromer ät bland de bästa EU-framställda aromerna till E-juicer. Men även om smaken och kvaliteten är toppen får du inte dricka aromerna eller E-juicerna du blandar med dem. De ägnar sig inte heller att använda i ren form utan bara blandade.

bild

Produktrecensioner