Nytt pris
Decadent Vapours | Amber Blend | 10 ml i gruppen Aromer / MÄRKEN / Alla Aromer hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (109710)
Decadent Vapours | Amber Blend | 10 ml

Decadent Vapours | Amber Blend | 10 ml

På lager

Det är aldrig kul att lägga en vana, som man har haft länge, på hyllan. Det krävs mod och viljestyrka för att bli av med dåliga vanor, och en "cold turkey" kan vara minst lika full av fallgropar som den kan vara outhärdlig. Vill du sluta röka, men är du rädd att missa smaken på din favorittobak? På Eleksig.no finns det lyckligtvis billigare och hälsosammare alternativ för dig som har rökt lätta cigaretter med söt tobakssmak. 10ml Aroma från Decadent Vapors.

Läs mer
Delsumma
49 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Tobak
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Virginia Tobak
Tillverkningsland: Storbritannien
Volume in bottles: 10
Art.nr:109710

Beskrivning

Nu behöver du inte sakna tobakssmaken längre när du slutar! Valet mellan att röka och att inte röka är inte längre helt svart och vit. Med E-cigaretter kan du sluta röka vanliga cigaretter utan att du måste sakna känslan eller smaken av din favorittobak. Med Amber Blend arom blandar du själv en E-juice med den fina smaken av lätt, söt tobak och om du vill också med nikotin. Du uppfyller alltså dina behov utan att det kostar en massa pengar och utan att du utsätter dina lungor för rök. Vi vill starkt rekommendera Amber Blend ifall du gillar söt tobak och att blanda själv. Är man nämligen van vid smaken av tobak kan det vara svårt att bli av med längtan efter den. Tyvärr är cigaretter inte så himla bra för varken hälsan eller ekonomi. För många är det anledningen till att försöka sluta röka. Några får det gjort andra går tillbaka till cigaretter. Med E-cigaretter med tobakssmak kan du göra det enklare för dig själv. Kvalitet och smak hör ihop! Med denna arom blandar du en E-juice som smakar autentiskt av dina favoritcigaretter. Dessutom garanterar vi att aromen är av hög kvalitet. Hos Elekcig.se är vi stolta över att kunna erbjuder aromer från det populära märket Decadent Vapours som är känt för att producera aromer och E-juicer med fantastisk smak och av hög kvalitet. Såklart är aromerna också märkta med batch kontroll. Decadent Vapours aromer ät bland de bästa EU-framställda aromerna till E-juicer. Men även om smaken och kvaliteten är toppen får du inte dricka aromerna eller E-juicerna du blandar med dem. De ägnar sig inte heller att använda i ren form utan bara blandade.
%
%
10ml /10ml
%
%
10ml
10ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.