Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | American Red | 10 ml | Tobak

34,30 kr49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Många rökare som försöker sluta röka börjar saknar smaken av tobak som de har varit vana vid i så länge. Lyckligtvis behöver du som rökare inte längre välja mellan det ena eller det andra när du blir trött på cigarettens dåliga inflytande på hälsan och ekonomin.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Amerikans tobak
  • Nötig
  • Rökig
Art.nr: 109702

Beskrivning

Hos Elekcig.se försäljer vi en härlig arom till att blanda E-juice med som har den autentiska Cowboy smaken av Marlboro cigaretter. Vill du alltså sluta röka med E-cigaretter och självblandade E-juicer eller kanske bara börjar blanda själv så kan vi verkligen rekommendera denna arom som heter American Red.

10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.

Smaken för dig som inte vill sakna din favoritsmak!

När du byter ut cigarettrök för ånga från en E-cigarett behöver du inte vara oroad över kvaliteten eller smaken. Hos Elekcig.se är vi stolta över att vi kan erbjuda dig denna arom med smak av Marlboro cigaretter från en av våra favoritleverantörer: Decadent Vapours. Decadent Vapours är ett kvalitetsmärke och berömt för hög kvalitet och autentiska smaker i E-juice och aromer.

Det som gör att dessa aromer är så bra är att de är naturliga och bland de bästa som är framställda inom EU. För dig som söker ett billigare och mindre skadligt alternativ till cigaretter är E-cigaretter med självblandad E-juice den ultimativa lösningen.

Aromen med Marlboro tobaksmak är gjord på naturliga ingredienser och utan de kemiska och giftiga stoffen som förekommer i cigarettröken från en riktig Marlboro cigarett. För att du kan försäkra dig om den höga kvaliteten är produkterna såklart märkt med batch kontroll. Smaken på din självblandade E-juice kommer dock också prata för sig själv.

En sak är ändå viktig. Arom luktar väldigt gott men ägnar sig bara till att blanda E-juice med, inte till att använda i ren form eller dricka. Resulterande E-juicer får man inte dricka heller. Använd våra produkter alltså bara till din E-cigarett.

bild

Produktrecensioner