Nytt pris
Decadent Vapours | Caramel | 10 ml i gruppen Aromer / MÄRKEN / Alla Aromer hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (109724)
Decadent Vapours | Caramel | 10 ml

Decadent Vapours | Caramel | 10 ml

Slut i lager

Smaken av kola är inte okänd för de flesta. För kola kommer i en hel del läckra choklad, desserter och glass som du kan komma runt. Kan du inte få nog av den krämiga, söta smaken av kola? På Elekcig.dk kan du med glädje få smaka på din E-juice, som smakar och doftar sött och gott av läcker kola. 10 ml arom från Decadent Vapors.

Läs mer
Delsumma
49 kr
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Sött
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Kola
Tillverkningsland: Storbritannien
Volume in bottles: 10
Art.nr:109724

Beskrivning

Här stämmer kvaliteten och smaken! Vår arom med kolasmak som vi erbjuder på Elekcig.se kommer från en av våra bästa leverantörer, Decadent Vapours. Företaget är känt för deras E-juicer och aromer av hög kvalitet som smakar helt fantastiska. När du blandar din egen E-juice och använder denna arom till smakstoffet så kommer den förtrollar dina smaklökar med en härlig, söt smak av kola. Och det är inte allt. Aromerna från Decadent Vapours är bland de bästa EU-framställda aromerna och såklart märkta med batch kontroll. Du kan alltså vara säker på att du får arom från en producent där kvaliteten stämmer. Vi som säljare av E-cigaretter och E-juice tycker att det är viktigt att E-juicen till din E-cigarett inte innehåller de samma giftiga stoff som en cigarett gör. Därför rekommenderar vi Decadent Vapours aromer som är gjorda av naturliga ingredienser. Har du alltså slutat röka och börjat med E-cigaretter för att du ville minska hur mycket gift du intar är denna arom definitivt ett bra val. Vår arom med kolasmak från Decadent Vapours innehåller definitivt inte den samma mängden giftiga tillsättningsstoff och kemikalier som vanliga cigaretter gör. Gör din omgivning glad – Använd E-cigaretter! Förutom den goda smaken av kola doftar denna arom också helt fantastiskt när du har blandat din E-juice och använder den i din E-cigarett. Detta är inte bara en fördel för dig som försöker sluta med vanliga cigaretter. Det är såklart också en fördel för din omgivning som inte bli utsatt för cigarettrökens lukt längre utan får E-cigarettens koladoftande ånga. Men även om doften och smaken är så bra får du inte dricka din arom eller E-juice. Använd också inte aromen i ren form utan blanda den först.
%
%
10ml /10ml
%
%
10ml
10ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.