Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Cigar | 10 ml | Tobak

34,30 kr49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Vill du inleda det nya året med en god cigarr eller ska du fira någon speciellt dag? Är du alltså en av dem som tycker att cigarrsmaken tillhör till alla festliga tillfällen? Då rekommenderar vi vår arom med cigarrsmak som du kan använda till att blanda egen E-juice till din E-cigarett.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Cigarr
  • Sandelträ
  • Läder
Art.nr: 109717

Beskrivning

Vem gillar inte en riktig god cigarr? Det har alltid haft något extravagant och välsmakande med cigarrer. Tyvärr är cigarrer inte lika gott för lungan som den smakar. Om det är smaken du är efter så kan vi från Elekcig.se hjälpa dig. Denna arom har en autentisk smak som är lite torr med noter av sandelträ och läder. 

10 ml arom från Decadent Vapours.

Cigarrens kvalitetssmak i din E-cigarett

Denna smakvariant som smakar av cigarr ger dig en ganska autentisk känsla av att röka en riktig cigarr. Anledningen till det är att aromen kommer från en av våra bästa leverantörer, Decadent Vapours, ett företag som producerar aromer och E-juice av riktigt hög kvalitet. Den autentiska smaken som denna arom kommer ge till din självblandade E-juice kommer från naturliga ingredienser. Decadent Vapours aromer finns dessutom bland de bästa som är framställda i EU. Aromerna är märkta med batch kontroll och du säkrar dig riktigt hög kvalitet när du blandar med dem.

Vi har det alltså att göra med en naturlig arom av EU-kvalitet. Detta är också del av anledningen till att din egen E-juice och ångan från din E-cigarett är långt mindre skadliga än röken av en riktig cigarr som innehåller en massa gifter och kemikalier. Men trots att smaken är så bra får du inte dricka din E-juice eller vår arom. Använd också inte aromen i ren form utan blanda de innan du använder den i din E-cigarett.

E-juice, speciellt självblandad E-juice är förresten också mycket billigare än äkta cigarrer. Denna arom med cigarrsmaken räcker nämligen till ca. 1 l E-juice vilket håller betydligt längre än riktiga cigarrer. 

bild

Produktrecensioner