Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Kiwi | 10 ml | Frukt

49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Den härliga, exotiska smaken av kiwi tilltalar väldigt många. Älskar också du denna smak? Då vill vi rekommendera att du prova blanda din egen kiwi E-juice med vår kiwi arom från Decadent Vapours som har en perfekt balans mellan tropisk sötma och härlig syra. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Frukt
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Kiwi
  • Tropiska Frukter
  • Söt
  • Sur
Art.nr: 1000068

Beskrivning

En exotisk smak till din E-cigarett

Kiwifrukten växer inte här i Sverige. Det är bara för kallt för den. Därför förbinder många kiwins söt men frisk smak med sydens sol och värme. Du behöver dock inte resa till sydligare klimatzoner för att uppleva en kiwismak som är av bra kvalitet. Denna smakupplevelse kan du nämligen också få när du blandar en E-juice med vår kiwiarom som smakar fantastiskt bra av sydens kiwifrukter.

Du kommer spara pengar när du blandar egen E-juice!

Denna härliga smakupplevelse som du får med vår arom som smakar kiwi är lyckligtvis också inte så dyr. Du betalar inte mer än vad du skulle betala för ett paket cigaretter eller en flaska färdig E-juice. Det är dock så att du redan kan blanda 10 ml E-juice med bara en ml arom. Eftersom att basvätskorna du blandar aromen med inte är så dyra heller sparar du alltid pengar med att blanda själv.

I motsats till kiwifrukter från mataffären som inte alltid är lika mogna får du med denna arom alltid en riktigt bra och autentisk smak av solmogen kiwifrukt. Hos Elekcig.se kan vi nämligen vara stolta berätta att ingen av våra E-juice- och aromproducenter använder giftiga tillsättningsstoff och kemikalier när de framställer sina produkter. Våra aromer från Decadent Vapours är allesammans naturliga och det gäller såklart också för vår kiwiarom.

Uppfyll dina behov för nikotin och sötma på en gång!

Har du slutat röka och vill också sluta med att äta allt för många sötsaker? Då är det bra att ha en arom som den här vilken ger din E-juice en bra blandning av fruktig sötma och den riktiga mängden syra. Och om du blandar aromen med en basvätska som innehåller nikotin så uppfyller du båda behov på en gång.

Se dock till att du inte dricka din arom eller din självblandade E-juice. De luktar bra men de får inte konsumeras. Du borde också inte använda aromen i ren form. Blanda med en bas och använd din färdiga E-juice bara i din E-cigarett.

bild

Produktrecensioner