Nytt pris
Decadent Vapours | Mango | 10 ml i gruppen Aromer / MÄRKEN / Alla Aromer hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (109734)
Decadent Vapours | Mango | 10 ml

Decadent Vapours | Mango | 10 ml

Slut i lager

Vem älskar inte smaken av mango? Denna smak är en populär variant bland våra aromer, och om du ännu inte har smakat ångan från mangoaromen finns det praktiskt taget inga ursäkter för att stanna upp och prova denna läckra smak. 10 ml arom från Decadent Vapors.

Läs mer
Delsumma
49 kr
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Frukt
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Mango
Tillverkningsland: Storbritannien
Volume in bottles: 10
Art.nr:109734

Beskrivning

Den exotiska mangosmaken kommer förtrolla dina smaklökar! Mangofrukten är inte lika vanlig som äpplen, päron och bananer här i landet och därför är den inte heller lika billig att skaffa. Priset på frukten är dock inte allt. Oftast är mangon man får i Sverige också inte av samma kvalitet som den är i mer tropiska klimatzoner. Om man alltså tittar på priset och kvaliteten är det tydligt att man inte riktigt får det man vill här i landet när man köper mango. Toppen kvalitet och bättre för hälsan! Eftersom att vår producent Decadent Vapours använder naturliga ingredienser för att producera våra aromer får du här en arom till självblandning som har en autentisk smak av solmogen mango. En smak som du annars bara får i sydliga klimatzoner, med vår arom får du ingen syntetisk och artificiell smak. Vi vill att våra aromer smakar so lika originalet som möjligt. Dessutom finns det inte de samma giftiga tillsättningsstoff och kemikalier i vår arom som finns i vanliga cigaretter. Du undgår alltså en massa föroreningar med våra produkter. Samtidigt kan du blanda din E-juice med nikotin och får dina behov uppfyllda utan att du måste inhalera skadlig rök. Men även om arom låter rätt gott så får man inte dricka den! Använd aromen också bara i blandad form i din E-cigarett. Håller längre än ett paket cigaretter! Är du erfaren E-cigarett användare och behöver en ny smakvariant för dina blandningar kan vi starkt rekommendera vår arom med smak av mango. Priset på denna är inte högre än priset på ett paket cigaretter eller en färdig E-juice men självblandade E-juicer håller längst! En ml arom räcker oftast till 10 ml E-juice och det kommer man redan längre med än med ett paket cigaretter.
%
%
10ml /10ml
%
%
10ml
10ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.