Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Menthol Tobacco | 10 ml | Tobak

49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Har du svårt att sluta med dina mentolcigaretter? Då borde du prova att blanda en E-juice med denna arom som ger dig en frisk och mild smak av mentoltobak med en liten hint av vanilj. När du använder en E-juice blandad med denna arom i din E-cigarett kommer din trång till mentolcigaretter säkert gå förbi.  10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 15%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Menthol
  • Söt Tobak
  • Vanilj
Art.nr: 1000087

Beskrivning

Så kan du njuta av mentol-tobakssmak när du vill

Hos Elekcig.se säljer vi ett stort urval av E-juicer i olika smaker. Nytt är att vi också säljer en massa aromer. Mentoltobak är en av dessa aromer med vilka du kan blanda dina egna E-vätskor. För många rökare är det inte lätt att sluta med sina rökvanor men med denna smakvariant kan det bli lite enklare att minska intaget av giftstoffen som finns i cigarettrök.

Hos Elekcig.de erbjuder vi dig aromer från Decadent Vapours, ett populärt märke som inte bara är känt för hög kvalitet utan också för riktigt goda smaker. Vill du byta ut cigarettröken med ångan från en E-cigarett – eller har du redan bytt? Du behöver inte gå ned i smak och kvalitet. Med Menthol Tobacco arom får du en autentisk mentolsmak till din självblandade E-juice. Decadent Vapours är nämligen en av de bäste EU-producenter av aromer och E-juicer.

E-cigaretter – Spar inte på smak eller kvalitet

Smaken av denna arom kommer prata för sig själv och är naturligtvis märkt med batch kontroll. För dig som gärna vill undgå giftet i cigarettrök är E-cigaretter en stor fördel. Våra aromer är gjorda på naturliga ingredienser och även blandade med en bas innehåller din färdiga E-juice och därmed ångan av din E-cigarett betydligt mindre giftiga stoff än röken från en mentolcigarett. Vi från Elekcig.se är stolta över att kunna erbjuda Decadent Vapours naturliga aromer.

Observera bara att du inte får dricka arom eller E-juice, även om lite mentol låter väldigt förfriskande. Du borde också inte använda aromen i ren form, den är gjord till att blanda.

bild

Produktrecensioner