Nytt pris
Decadent Vapours | Menthol Tobacco | 10 ml i gruppen Aromer / MÄRKEN / Alla Aromer hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (109712)
Decadent Vapours | Menthol Tobacco | 10 ml

Decadent Vapours | Menthol Tobacco | 10 ml

På lager

Har du problem med att lägga mentolcigaretter på hyllan? Då ska du absolut prova denna smakvariant som ger dig en fräsch och mild smak av mentoltobak när du tänder din E-cigarett för att släcka suget efter nikotin. 10 ml arom från Decadent Vapors.

Läs mer
Delsumma
49 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Tobak
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Menthol
Tillverkningsland: Storbritannien
Volume in bottles: 10
Art.nr:109712

Beskrivning

Så kan du njuta av mentol-tobakssmak när du vill Hos Elekcig.se säljer vi ett stort urval av E-juicer i olika smaker. Nytt är att vi också säljer en massa aromer. Mentoltobak är en av dessa aromer med vilka du kan blanda dina egna E-vätskor. För många rökare är det inte lätt att sluta med sina rökvanor men med denna smakvariant kan det bli lite enklare att minska intaget av giftstoffen som finns i cigarettrök. Hos Elekcig.de erbjuder vi dig aromer från Decadent Vapours, ett populärt märke som inte bara är känt för hög kvalitet utan också för riktigt goda smaker. Vill du byta ut cigarettröken med ångan från en E-cigarett – eller har du redan bytt? Du behöver inte gå ned i smak och kvalitet. Med Menthol Tobacco arom får du en autentisk mentolsmak till din självblandade E-juice. Decadent Vapours är nämligen en av de bäste EU-producenter av aromer och E-juicer. E-cigaretter – Spar inte på smak eller kvalitet Smaken av denna arom kommer prata för sig själv och är naturligtvis märkt med batch kontroll. För dig som gärna vill undgå giftet i cigarettrök är E-cigaretter en stor fördel. Våra aromer är gjorda på naturliga ingredienser och även blandade med en bas innehåller din färdiga E-juice och därmed ångan av din E-cigarett betydligt mindre giftiga stoff än röken från en mentolcigarett. Vi från Elekcig.se är stolta över att kunna erbjuda Decadent Vapours naturliga aromer. Observera bara att du inte får dricka arom eller E-juice, även om lite mentol låter väldigt förfriskande. Du borde också inte använda aromen i ren form, den är gjord till att blanda.
%
%
10ml /10ml
%
%
10ml
10ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.