Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Passionfruit | 10 ml | Frukt

49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Älskar du att blanda det syrliga med det söta? Älskar du allmänt att blanda din egen E-juice? Då tycker vi du skulle prova vår arom med passionsfruktsmak. Här får du en ytterst aromatisk smak som är förfriskande, fruktigt tropisk med rätt mängd syra. Gillar du alltså den fina blandningen av söt och syrlig, rekommenderar vi att du börjar blanda din egen passionsfrukt E-juice redan idag. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Frukt
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Passionsfrukt
  • Tropiska Frukter
  • Sur
  • Söt
Art.nr: 1000071

Beskrivning

Prova passionsfrukt när din dag är tråkig och grå!

Många tänker på sol, värme och troperna när de tänker på passionsfrukten men med denna arom behöver du inte resa till varmare klimatzoner för att få en känsla av något exotiskt. Aromerna som vi säljer på Elekcig.se är nämligen framställda av naturliga ingredienser hos vår leverantör och det gäller såklart också för vår arom med passionsfruktsmak.

För oss är det inte bara viktigt att aromen har en autentisk smak av passionsfrukt. För oss är det också viktigt att våra leverantörer inte använder giftiga tillsättningsstoff och kemikalier när de framställer aromerna vi förhandlar. Du kan alltså utan att oroa dig använder denna arom med härligt söt och syrlig passionsfruktsmak till att blanda dina egna E-juicer.

E-cigaretter – Bra för dig och din omgivning!

Vill du ut och fira ett speciellt tillfälle med en ny smak för din E-cigarett eller älskar du bara passionsfruktsmak och vill ha den varje dag? Eller börjar du bara med att blanda dina egna E-juicer or söker något fruktigt? I vilket fall som helst skulle du prova passionsfrukt. Själva passionsfrukten är inte speciellt utbredd här i Norden och det är alltid bra med något exotiskt. Dessutom gör du din omgivning säkert en tjänst när du vejpar någonting som doftar så gott av passionsfrukt.

Men oavsett hur bra aromen och E-juicen du blandar med den luktar du får inte dricka dem. Aromer ägnar sig att blanda E-juice med inte att använda i ren form. E-juicen själv är sedan bara till att använda i din E-cigarett. Med en E-juice som har denna arom som smaksättning är du garanterad en autentisk och fantastisk smal när du tar fram din E-cigarett och i motsats till vanliga cigaretter inhalerar du något som är mycket mindre skadlig och smakar bättre!

bild

Produktrecensioner