Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Peach | 10 ml | Frukt

34,30 kr49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Det finns en anledning till att smaken av persikan är så populär. De flesta gillar nämligen denna söta, milda smak. Har du inte provat blanda din egen E-juice med vår persikaarom än? Behöver du något nytt till ditt aromsortiment? Då vill vi starkt rekommendera vår arom med fruktig persikasmak och noter av citrus och kaprifol. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Frukt
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Persika
  • Citrus
  • Blommig
  • Söt
Art.nr: 109746

Beskrivning

Fin persikasmak för din E-cigarett!

Denna arom är naturligt framställd och säkrar dig därmed den bäst möjliga persikasmaken när du blandar din E-juice och använder den i din E-cigarett. Med denna söta smakvariant som är mjuk och mild kommer det vara mycket lättare att inte gå tillbaka till vanliga cigaretter. Ångan av E-cigaretten är – förutom att den smakar och doftar bättre – mycket bättre för din hälsa än röken av vanliga cigaretter.

Du gynnar dock inte bara dig själv när du byter cigarettröken mot en ånga som smakar och luktar persika. Detta byte from cigarettrök till ånga kommer din omgivning också vara tacksam för.

Undvik skador på din hälsa och din plånbok!

När vi försäljer aromer till E-juice för E-cigaretter är det viktigt för oss hos Elekcig.se att aromerna inte innehåller giftiga tillsättningsstoff och kemikalier. Våra aromer är framställda så naturligt som möjligt vilket man smakar på kvaliteten. Våra aromer kommer så nära som möjligt till den äkta varan. När du alltså blandar en E-juice med vår persikaarom så kommer den smaka av persika.

Detta betyder dock inte att priset för vår arom med persikasmak är speciellt hög bara för att kvaliteten är det. Är du inte helt säkert om persika kommer vara din nya favoritsmak så kommer du inte ruinera dig om du beställa några olika aromer och provar dig fram lite. Priset på en flaska arom är ungefär samma som priset av våra färdiga E-juicer, med 10 ml arom kan du dock blanda ca. 100 ml  E-juice. Egentligen sparar du alltså pengar när du blandar själv.

Tänk dock på att du inte får dricka aromer eller E-juicer även om de doftar så härligt av persika som dessa. Arom är också bara till att blanda med basvätska och inte till att använda i ren form.

bild

Produktrecensioner