Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Peppermint | 10 ml | Mentol

44,10 kr49,00 kr
På lager
  • Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml Elekcig | Unicorn Flaska 120 ml
    25,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Smaken av pepparmynta väcker associationer till många saker, till exempel ett gott tuggummi, en kyl mojito, förfriskande te eller choklad med myntasmak. Och det är bara några stycken. Smaken av pepparmynta finns i många olika ställen. Varför inte prova den som E-juice? Med vår arom med en bra mentolkick och en fin blandning av hetta och sötma får du den perfekta smaksgrundlagen. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 15%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Mentol
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Pepparmint
  • Söt
  • Menthol
Art.nr: 1000060

Beskrivning

Har din vanliga mentolvariant blivit lite tråkig?

För rökare eller förre detta rökare som alltid har rökt mentolcigaretter och sedan bytte till E-cigaretter kan vår arom med peppermintsmak vara en bra variation jämförd med andra E-juicer och aromer med mentolsmak. Det här är rätt när det ska vara lite friskare. Men pepparmynta arom är också perfekt till vardagen. Om du nu vill njuta av smaken varje dag är helt upp till dig, det enda vi vill garantera är att du kommer få en riktigt frisk smak när du blandar din E-juice med denna arom.

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner