Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Tobacco | 10 ml | Tobak

34,30 kr49,00 kr
Slut i lager
Drömmer du om att sluta röka men kan inte vänja dig vid tanken av en vardag som inte innehåller smaken av tobak och rök? Lyckligtvis behöver du inte vara oroad. Hos Elekcig.se kan du köpa denna tobaksarom som har smaken av en riktig cigarett med en rund smak av trä och rök. Skillnaden är dock att ångan från en E-cigarett är långt mindre skadlig än cigarettrök. Blanda alltså din egen E-juice med tobaksarom från Decadent Vapours. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Rulltobak
  • Träig
  • Söt
  • Rik
Art.nr: 1000088

Beskrivning

Vill du gärna undgå alla skadliga giftstoff som finns i cigarettrök utan att kompromissa vad gäller dina rökvanor? Då skulle du definitivt prova att blanda en E-juice med denna arom. Här du får du nämligen en ganska autentisk upplevelse av att röka en cigarett. Det tar vår arom hand om genom att smaka av tobak med fina undertoner av trä och rök.

Vi från Elekcig.se vill att du har ett alternativ till cigarettrök som är mindre skadligt och därför är vi noggranna när vi väljer våra leverantörer. Vi är stolta att kunna säga att våra aromer kommer från Decadent Vapours. Ett namn som står för hög kvalitet och riktigt goda smaker.

Decadent Vapours som producerar denna härliga tobaksarom till att blanda E-juicer med är känt för att producera några av de bästa aromerna och E-juicerna i hela EU. Det betyder bland annat att du verkligen kommer få en ganska autentisk smak av cigaretter när du blandar en E-juice med vår tobaksarom. Du säkrar dig en arom med hög smakkvalitet. I övrigt är alla Decadent Vapours aromer framställda av naturliga ingredienser och markerat med batch kontroll. Med E-cigaretter inhalerar du generellt betydligt mindre giftstoff än med cigaretter.

En sak till dock. Aromer är till att blanda med vätskebas och inte för att använda i ren form. Du får också inte dricka aromer eller E-juicen du blandar med den. Alla våra aromer och E-juicer är bara för att använda i E-cigaretten.

bild

Produktrecensioner