Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Decadent Vapours | Welsh Pipe | 10 ml | Tobak

49,00 kr
Slut i lager
Älskar du smaken av att röka pipa? Och gillar du kryddiga noter? Då borde du inte gå förbi denna arom med delikat djup pipsmak med lätta kryddiga undertoner. Hos Elekcig.se kan du nu få en arom som förenar pipsmak och lätta, aromatiska undertoner från plantvärlden. 10 ml arom från Decadent Vapours. Rekommenderad blandning 20%
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
Decadent Vapours
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Piptobak
  • Choklad
  • Kryddig
  • Blommig
Art.nr: 1000090

Beskrivning

Det öppnar sig en hel ny värld när du provar Welsh Pipe. Denna arom är bland de bästa EU-framställda aromerna på marknaden. Om du alltså försöker att sluta med pipan men inte kan leva med tanken att inte smakar den härliga pipsmaken du är van vid, kan vi bara rekommendera Welsh Pipe arom. Om du blandar en E-juice med Welsh Pipe kommer du inte saknar din favoritsmak. Testa det redan nu.

E-cigaretter: Mindre gift men inte mindre smak

Även om det är så att det inte finns lika många piprökare som det finns cigarettrökare, så är det dock lika ohälsosamt för lungan och ekonomin att röka en pipa. Det vet de flesta piprökare såklart också och därför väljer många att försöka sluta. Det är dock sällan att det funkar inom några dagar. Med självblandade E-juicer med Welsh Pipe arom har du dock fördelen att du fortfarande kan njuta av smaken utan att du utsätter dig för pipans skadliga rök.

Hos Elekcig.se är vi stolta över att vi kan erbjuda aromer från Decadent Vapours som är framställda av naturliga ingredienser och såklart också märkt med batch kontroll. Tänk dock på att du inte borde dricka aromer eller E-juicer även om de luktar riktigt gott. Aromer är till att blanda, inte till att dricka eller vejpa direkt. Blanda alltså loss och gör din egen E-juice med Welsh Pipe och en av våra baser.

bild

Produktrecensioner