Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Elekcig Malmö - Hamngatan 2

elekcig hamngatan 2

Elekcig är en butik för dig som är intresserad av e-cigaretter eller bara vill sluta röka. Vi kan vägleda och hjälpa dig i ditt beslut att sluta röka. Med kunnig personal och bra priser, gör vi vårt bästa för att du ska hitta just det som passar dig.

Du hittar oss i centrala Malmö på Hamngatan 2, ett stenkast från Stortorget och Malmö C.
Med ett stort utbud av marknadens bästa hårdvara från bland annat Vaporesso och Eleaf, samt populära juicer från bland annat Hangsen och Halo kan du vara säker på att allt du köper hos oss är av bästa kvalité.
Vi erbjuder allt från enklare ”sluta röka modeller” till mer avancerade vapes för dig som gillar Sub-Ohm och stora moln.

I butiken kan du även hitta erbjudanden som du aldrig har sett tidigare. Vi har ofta erbjudanden och lägre priser än vad du kan hitta i någon annan butik. Du kan även få ett unikt stämpelkort som endast gäller i butiken som gör att du sparar många kronor om du handlar hos oss regelbundet.Vad erbjuder vi på Hamngatan 2?

Vi erbjuder dig professionell vägledning oavsett om du är ny till e-cigaretter eller om du är en erfaren vejpare. Hos oss hittar du produkter från de ledande leverantörerna inom branschen.
Vi har även specialerbjudanden som du inte kan hitta online.

Behöver du hjälp med att blanda din egen e-juice? - Så kan vi hjälpa dig med blandningsförhållande och alla delar du kan tänkas behöva till.
Har du problem med din e-cigarett? - Så vill vi gärna ta en närmare titt på den och se om det är något som går att ordna.
Är du ny till e-cigaretter så har vi kompletta nybörjarpaket som är enkla att förstå i ”dungeln”. Du kan även få testa nya goda smaker i butiken om du är intresserad av att testa något nytt!

E-juice

Vi har många olika typer och smaker av e-juice att välja mellan. Här hittar du allt från Hangsen, Halo, Liquideo, Xbud, Fcukin Flava, I VG, Dinner Lady och många fler. Är du osäker på vilket VG/PG-förhållande som du ska välja eller vet du inte vilken smak som passar dig? Kom in till oss så berättar vi mer och visar skillnaden. Det finns också chans att prova både smaker och ett visst urval av e-cigaretter hos oss.

Är du intresserad av att blanda själv, helt från början? Det är inte så svårt som det låter och vi kan hjälpa dig med både blandningsförhållande, smaker och produkter.

OBS: Sortimentet kan skilja mellan webshoppen och butiken. Finns det något som vi säljer i online som inte finns i butiken? Vi tar gladeligen emot dina önskemål.
El-cigaretter

Vi har ett stort urval av e-cigaretter. I butiken hittar du allt från Vaporesso, Eleaf, Joyetech, Kick Max, Veiik och många fler. Vi har alla varianter av e-cigaretter som du skulle kunna tänka dig, allt från Engångs e-cigaretter till mer avancerade Sub Ohm modeller.

Om du vill ha en diskret modell där du behåller känslan från rökning av en vanlig cigarett eller om du vill producera stora moln och vara den häftigaste bland kompisarna, så har vi allt du kan tänkas behöva.

Har du möjligtvis problem med din e-cigarett? Kom in till oss så att vi får kika på den!

OBS: Sortimentet kan skilja mellan webshoppen och butiken. Finns det något som vi säljer i online som inte finns i butiken? Vi tar gladeligen emot dina önskemål.Du kan även ringa oss på 040-23 23 50.

Med vänlig hälsning,

Personalen på Hamngatan 2

 

Öppettider for Elekcig Hamngatan 2:Måndagar: 
10:00 - 18:00
Tisdagar: 
10:00 - 18:00
Onsdagar: 
10:00 - 18:00
Torsdagar: 
10:00 - 18:00
Fredagar: 
10:00 - 18:00
Lördagar: 
10:00 - 16:00
Söndagar:  
Stängt


Du kan även ringa oss på:

040-23 23 50