Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Dricka

E-Juice med smak av olika drycker

Har inte du tänkt några gånger att det hade varit gott med en god drink eller kaffe, men inte haft tillgång till det? Med dessa e-juice får du möjlighet att känna smaken av friska drycker vart du vill och när du vill! Till exempel kan du hitta e-juicer med colasmak, kaffe, piña colada eller varför inte energidryck? Du hittar dessa och fler smaker i denna kategori!

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
 1. Fantasia1 vara
 2. Halo1 vara
 3. Hangsen4 varor
 4. I VG2 varor
 5. Liquideo1 vara
mindre
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
 1. 0 mg9 varor
 2. 3 mg1 vara
 3. 6 mg5 varor
 4. 12 mg5 varor
 5. 18 mg5 varor
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG4 varor
 2. 70 VG / 30 PG5 varor
Andra kategorier

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Många olika smaker av kända drickor till din E-cigarett

Många svenskar kommer nästan inte ur sängen på morgonen innan de har druckit den första koppen av varmt morgonkaffe. Varför inte ta den upplevelsen ett steg vidare? E-vätskan Supreme Kaffe har nämligen den samma mjuka och fylliga smaken som du känner från en god kopp kaffe. Är du alltså en av de många kaffeälskarna i landet och vill njuta av dess härliga smak hela dagen, är Supreme Kaffe rätt till dig.

I vårt sortiment har vi dock också en massa andra smaktyper. Vi kan till exempel nämna vår E-Juice med colasmak! Man säger att det bästa ljudet i världen är det man hör när man öppnar en colaburk. Vi är inte helt säkra på att det är sant men om det är det så måste en E-vätska med colasmak också vara en hit. Vi är stolta att vi kan erbjuda en sådan E-Juice med colasmak och den bjuder på en en upplevelse man verkligen borde prova på!

Behöver du en ny smak?

Allt i allt bjuder den här kategorien på några helt unika och fantastiska smakvarianter. Vi har någonting för dig oavsett om du bara vill piffa upp din E-cigarett vardag eller om du söker någonting för ett speciellt tillfälle. Här finns det säkert en E-vätska för varje E-cigarett behov och du kan nu njuta av att gå på upptäckt.