Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Juice Packs

Vill du experimentera med olika smaker av e-juice - Men inte betala full pris för något du ej vet ifall du kommer gilla? Då kan du med fördel utforska denna kategori. På Elekcig har vi ett brett utbud av e-juice, där något definitivt kommer matcha dina smakpreferenser! Vi erbjuder dig i denna kategori “Juice Packs” till fantastiska priser som du inte har sett maken till tidigare och med smaker som sträcker sig från den traditionella tobakssmaken till den smaskigaste fruktsmaken!

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
  1. American Stars3 varor
  2. Norrland2 varor
mindre
Typ av e-juice
  1. Färdigblandad e-juice8 varor
  2. Shortfills3 varor
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
  1. 6 mg5 varor
  2. 12 mg8 varor
  3. 18 mg1 vara
VG / PG nivå
  1. 50 VG / 50 PG5 varor
Andra kategorier

Totalt 11 produkter

Totalt 11 produkter

Totalt 11 produkter

Totalt 11 produkter

Vad är ett Juice Pack på Elekcig?

Ett Juice Pack är ett paket med fantastiska och läckra e-juicer som vi har satt ihop på Elekcig. Vi har skapat paketen så att du har möjlighet att prova e-juice, från olika märken till ett oslagbart pris! Förpackningarna finns i två olika varianter - förblandade juicepaket och shortfill-juicepaket. Färdigblandad - Juiceförpackningar: Består av 5 x 10 ml färdigblandade e-vätskor till vilka nikotin redan har tillsatts. Shortfill - Juice Packs: Består av 5 shortfills + 5 nikotinskott där du måste blanda dem själv. I shortfills finns det alltid utrymme för minst en nikotinshot.

 

Hur mycket kostar ett juicepaket?

Priset på ett Juice Pack varierar beroende på vilken upplevelse du vill ha. Om du vill ha ett Juice Pack som är färdigblandat kommer priset att vara lägre eftersom det består av totalt 5 x 10 ml (50 ml. Totalt) - medan en Shortfill Juice Pack består av 5 x 50 m (250 ml. Totalt) + 5 x 10 ml nikotinshots. Priserna varierar beroende på vilket paket du väljer, eftersom det beror på det tidigare rekommenderade priset. Oftast kommer det att vara upp till 40% att spara på det tidigare priset, vi kallar det en bra deal!

 

Vilka märken finner jag i era Juice Packs?

Våra Juice Packs innehåller några av de ledande varumärkena inom vapeindustrin. Inklusive: Norrland, Hangsen, Dinner Lady och Halo. Du hittar bara de bästa märkena i våra Juice Packs.

 

Kan jag välja nikotinstyrkan i mitt Juice Pack?

Både ja och nej - Det beror på vilket juicepaket du väljer att köpa. I de färdigblandade juice packsen, har vi på Elekcig bestämt vilken nikotinstyrka de kommer i. Nikotinstyrkan anges i produkttiteln. Om du väljer att köpa ett Shortfill Juice Pack, kan du själv bestämma hur många nikotinshots du väljer att blanda shortfill med - Var dock medveten om att det inte finns något obegränsat utrymme i shortfill-flaskan. På shortfill-flaskan anges hur många nikotinskott det finns plats för. Vill du ha högre nikotinstyrka, kan du blanda i mer nikotin om du har en tom flaska tillgänglig, tänk på att du samtidigt späder ut smaken, så blanda i lite efterhand och testa dig fram.