Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Civap

E-juicer från CiVAP

CiVAP är en tysk producent som tillverkar E-juicer till E-cigaretter med många olika smaker och med högkvalitativa ingredienser. Upplev åtta autentiska E-juice smaker med allt från frukt till tobak. Med antigen 35% PG och 65% VG eller tvärtom. CiVAP fokuserar på högkvalitativ, avancerad tillverkning och håller sig till internationella säkerhetsstandarder och regler. Detta ger slutanvändarna bekvämlighet och tillit och en trevlig smakupplevelse. Företaget följer strikta riktlinjer för att säkerställa högsta kvalitet på produkterna. Dessutom tillverkas produkterna i Tyskland och är TVO och FEMA certifierade och godkända, i syfte att öka säkerheten, hållbarheten och ett kontinuerligt samarbete.

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Alla kan relatera till naturlig kraft

Även om CiVAP har valt ett fokusområde kring naturen, är de relevanta för alla ångare. Fruktsmak har blivit mer och mer populärt hos ångare, och det beror delvis på att alla kan relatera till smaken av en bit frukt. Här spelar ingen roll om du är ny eller erfaren till ångor, eller hur stor din E-cigarett är. Alla känner till smaken av en färsk jordgubbe eller ett rött äpple. CiVAP producerar därför E-vätskor för alla. Dessutom har de sina specialiteter i form av vanilj, kaffe och tobak.

Tobaken är väsentlig

Bara att CiVAP producerar vätskor med tobaksmak gör många ångare väldigt glada. Många ångare är tidigare rökare, och därför saknar de smaken av en traditionell cigarett. Den smaken kan CiVAP ge i form av tobaksaromer i flera variationer. Välj bland annat mellan traditionell tobak eller söt tobak. Här kompromissar CiVAP inte med sin nisch, eftersom tobaket extraheras från naturen.

Uppnå friskhet med CiVAP

CiVAP lägger till en ny och naturlig smak av bland annat smak från äpple. Den smakfulla CiVAP Green Eden är ett typexempel och fint kompletteras med smak av världens kanske mest populära äpple Granny Smith. Därför erbjuder CiVAP-ångaren mer än bara vätska till sin E-cigarett. Vätskorna tar oss också till de varma länderna och skapar föreningar till exotiska naturområden där mycket utsökt frukt odlas.

Till alla ångare och alla årstider

Vissa vätskor passar bäst för en viss årstid, andra är bäst för spolar med hög oHm. Det är inte fallet med CiVAP. Naturliga vätskor kan användas av någon, oavsett om du är en fan av stora eller små ångor.

När det gäller smaken är det vanligt att tro att färska frukter hör till sommaren. Omvänt kan man säga att vätskans frukt bidrar till tillfredsställelsen och påminner om sommartiden som kommer. Dessutom producerar CiVAP även E-vätskor smaksatt med tobak från dominikanska republiken, äpple, kanel och amarena körsbär som inte är förknippad med en viss säsong, vilket gör CiVAP mångsidig på alla sätt.

Njut av din CiVAP ångande

Det viktigaste med vätskorna är att du njuter av dem när du ångar din E-cigarett. Du gör det med CiVAP som producent. Därför är det ett anmärkningsvärt märke för alla ångare som vill ha det bästa av ånga. Även om CiVAP har sin nisch i naturen, finns det gott om smak att välja mellan. Hitta din favoritfrukt, smaka på tobak eller unna dig vanilj. Möjligheterna är många, och med e-vätska från CiVAP du är säker på att du ger dig de bästa förutsättningarna för en bra ångande.