Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Hangsen

Hangsen är ett Kinesiskt företag som skapat E-Cigaretter och E-Juice sedan år 2009 när de skapades. Deras produkter är populära världen över och har en mängd omtyckta El-cigaretter och E-juicer. Vi har ett stort sortiment av deras e-juicer som finns i alla möjliga olika smaker och smakkombinationer! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
  1. 0 mg41 varor
  2. 3 mg3 varor
  3. 6 mg40 varor
  4. 12 mg37 varor
  5. 18 mg37 varor
VG / PG nivå
  1. 30 VG / 70 PG25 varor
  2. 40 VG / 60 PG1 vara
  3. 50 VG / 50 PG4 varor
  4. 70 VG / 30 PG11 varor
Andra kategorier
Sida

Totalt 41 produkter

Totalt 41 produkter
Sida

Totalt 41 produkter

Totalt 41 produkter

Välj bland 5 olika nikotinstyrkor

Hangsens E-vätskor kommer i olika nikotinmängder, vilket du borde tänka på när du handlar E-juice. Nikotinmängden kan vara 0, 6, 12 eller 18 mg. Ifall du innan har varit en flitig rökare med stort förbrukning av vanliga cigaretter borde du köpa en E-juice med högt nikotininnehåll. Omvänd borde du satsa på en E-juice med mindre nikotininnehåll ifall du tidigare bara har rökt få cigaretter dagligen. Därtill kommer att du också kan få E-juicer helt utan nikotin, vilket gör att du endast får den fantastiska smakaromen som Hangsens E-vätskor är kända för.

Skandinaviens största E-juice urval

För att tillfredsställa alla våra många kunder har vi också ett jättestort urval av E-juicer från Hangsen och du kan få nästan varje typ av E-juice du kunde önska. På den här kategorisidan kommer du exempelvis se många E-vätskor med smak av frukt vilka är bra för dig om du vill ha en mildare och sötare upplevelse med din E-cigarett. Vi har dessutom några E-juicer med smak av sprit ifall du gillar whiskey, rom eller mojito. Och så har vi naturligtvis också helt vanlig tobaksmak om du är efter en upplevelse som liknar den du har med vanliga cigaretter – valet är ditt. Säkert är dock att vi är stolta och glada över vårt stora urval av E-vätskor från Hangsen. Varumärket är en garant för produkter av hög kvalitet som bara kommer förbättra din upplevelse med E-cigaretter.