Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Liquideo E-juice från Frankrike - Härliga, nyanserade smaker

Liquideo är ett företag baserat i Frankrike som producerar e-juice och shortfills! De har e-vätskor i en mängd smaker och smakkombinationer och du hittar många av dem här! 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Liquideo - Din nya favorit!

Om du inte har provat Liquideos E-vätskor än så är det dags att få det gjort. Observera dock att de kan snabbt bli din nya favorit! I vårt sortiment hittar du bland annat de spännande E-juicerna American Mix och Intense Passion, som är två av de mest populära E-Juicer Liquideo har producerat hittills. Deras naturliga och rena smaker gör att de tilltalar alla E-rökare och du kommer säkert också gillar dem.

Vi har också många andra spännande E-vätskor från Liquideo som är säkert också värda att prova om du letar efter något nytt, saknar lite variation bland dina smaker eller bara vill prova olika fantastiska E-juicer. Alla produkter från Liquideo är lika goda, det är bara att välja en.

Otrolig hög kvalitet

Liquideo är en fransk producent av E-juicer och har under de sista åren vunnit stort anseende på den europeiska marknaden. Nu har de också kommit till Sverige. Du känner Liquideo kanske inte än men vi garanterar produkternas bra kvalitet. De är framställda efter otrolig höga och strikta krav och verksamheten blir löpande kontrollerad av den franska hälsomyndigheten. På så sätt lever produkterna också upp till alla EU standarder.