Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

T-juice - Fantastisk E-juice från Storbritannien

T-Juice är en brittisk producent från London som tillverkar e-vätska med olika smakkombinationer. Företaget startades så sent som 2012 och har sedan dess skapat e-vätskor som de ansåg uppnådde de krav som de själva tidigare saknat i branschen. 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

T-juice - E-juice med högsta möjliga kvalité från England

T-juice startade sin verksamhet i början av 2012, då dem inte kunde hitta någon e-vätska på marknaden som verkligen uppnådde de kraven som T-juice står för. I och med att de själva använder e-cigaretter har de höga krav och är väldigt noggranna i hela produktionsledet för att se till produkten nå den höga kvalitéten som de kräver. Med tiden har företagets kunskap ökat och deras e-vätskor har blivit bättre och bättre med åren. Ingen av deras smaker är baserade på typiska e-vätska recept, utan de är utvecklade från grunden och håller därför en väldigt hög kvalité. T-juice var det första E-juice producenten i branschen med att skapa abstrakta namn och bilder till sina produkter, vilket gör att dem särställer sig jämfört med andra e-juiceproducenter. Exempel på dessa produkterna är T-Juice - Red Astaire, T-Juice - Colonel Custard, T-Juice - Vamp Vape, T-Juice - Clara-T och T-Juice - Jack the Ripple. Alla dessa produkter kan du givetvis köpa här hos oss på Elekcig.se.

Idag är T-juice kända för skapa branschledande produkter med sina fantastiska e-juice recept och smakämnen. Produkterna har idag använts av över 100.000 människor och säljs idag över hela Europa. För att vara säkra på att de fortsätter hålla sin höga kvalité samarbetar de endast med de bästa producenterna och återförsäljarna i Europa och USA, precis som vi på Elekcig.se också gör. Över 95% av T-juice produkter upphandlas i Storbritannien.